Karapınar beldesinde hasar tespit çalışmaları başladı - Son Dakika
Güncel

Karapınar beldesinde hasar tespit çalışmaları başladı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar beldesinde sel afeti sonrası temizlik çalışmaları başlatıldı. Bölgede binaların yapı statiği başta olmak üzere hasar tespit çalışmaları başladı. Sel sularının çekildiği beldede çevre, şehircilik ve iklim değişikliği bakanlığı ekipleri ile AFAD ekipleri hasar tespit çalışmalarına başladı. AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, afetin etkilediği vatandaşların yaralarını saracaklarını belirtti ve devletin desteğiyle bu sınavın üstesinden geleceklerini ifade etti.

10.07.2023 16:22  Güncelleme: 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Karapınar beldesinde hasar tespit çalışmaları başladı

ZONGULDAK - Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar beldesinde sel afeti sonrası temizlik çalışmaları başlatıldı. Bölgede binaların yapı statiği başta olmak üzere hasar tespit çalışmaları başladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün turuncu uyarı verdiği Zonguldak'ta sel afetinin yaraları sarılıyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Başsavcı Abdurrahim Alan, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar beldesinde incelemelerde bulundu.

Sel sularının çekildiği beldede hasar tespit çalışmalarına başlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Zonguldak İl Müdürlüğü ekipleri sel afeti sonrası beldede binaların yapı statiği ile ilgili tespitlerde bulundu. AFAD ekipleri de bölgede hasar tespit çalışmalarına başladı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, bölgede yaşanan afete ilişkin yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi:

"Hızla hasar tespiti yaparak, sel ve taşkından zarar gören tüm vatandaşlarımızın yaralarını saracağız. Sel ve heyelanlar nedeniyle kapanan yollar, kontrollü olarak trafiğe açılmakta olup, Karayolları ekiplerimiz çalışmalarını büyük bir özveri ile sürdürmektedir. AFAD ekiplerimiz, Jandarma ve Emniyet teşkilatımız, Belediyelerimiz büyük bir özveri ile saha çalışmalarını sürdürmektedir.

Selden etkilenen tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Zonguldak'ımız bugüne kadar hep zorlukların üstesinden gelmiştir. İnşallah bu sınavında üstesinden, devletimizin desteği ile geleceğiz. Devlet tüm kurum ve kuruluşları ile aziz milletimizin yanındadır. Rabbim ülkemizi ve şehrimizi her türlü afetten esirgesin.

Karapınar beldesinde hasar tespit çalışmaları başladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karapınar beldesinde hasar tespit çalışmaları başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement