Kaya Çilingiroğlu Emniyette İfade Verdi - Son Dakika
Güncel

Kaya Çilingiroğlu Emniyette İfade Verdi

Kaya Çilingiroğlu Emniyette İfade Verdi

Kaya Çilingiroğlu, Twitter'daki iddialar üzerine açılan soruşturma kapsamında Emniyete geldi.

22.02.2012 16:03  Güncelleme: 07:04

Kaya Çilingiroğlu, yapımcı Erol Köse'nin 5 ay önce kendisi ve Hülya Avşar hakkında twitter'daki iddiaları üzerine açılan soruşturma kapsamında Emniyete geldi.

Polise ifade veren Çilingiroğlu ifadesinde "Hakaret ve iftira içerikli yorum yazan Erol köse'den şikayetçiyim. O yazılarını şu an internet sayfasında silmiş ancak daha önce savcılıkta verdiğim şikayet dilekçemde bu yazıların görüntüleri var" dedi.

Twitter hesabında yazdıklarından ötürü birçok ünlü ismin şikayetçi olduğu Müzik yapımcısı Erol Köse'nin "Kaya Çilingiroğlu" dosyası emniyete 5 ay sonra ulaştı. Erol Köse 5 ay önce twitter hesabında Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu hakkında çeşitli iddialarda bulunmuştu. İddialar ilgili Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu geçtiğimiz Eylül ayında Erol Köse hakkında savcılığa şikayette bulunmuştu.

Savcılık tarafından başlatılan soruşturmada iki hafta önce ifadesi alınan Erol Köse, olayla ilgili takipsizlik kararı verilmesini istemişti. Erol Köse'nin ifadesini alan savcılık, polise şikayetiyle ilgili Kaya Çilingiroğlu'nun ifadesini alınması talimatını verdi.

Bu sabah saatlerinde Asayiş Şube Müdürlüğüne gelen Kaya Çilingiroğlu'nun şikayetiyle ilgili ifadesi alındı. Yaklaşık 1 saat Emniyet Müdürlüğünde kalan Kaya Çilingiroğlu ifadesinde, "Erol Köse, benim eski eşim Hülya Avşar ve yeni eşim Feraye Tanyolaç hakkında hakaret ve iftira dolu yazılarını internet üzerinde yazmıştı. Bu yazılar şimdi silinmiş ama eski şikayet dilekçemde bu yazıların orjinal görüntüleri mevcut. Ayrıca Erol Köse, yazdığı yazılar hakkında çeşitli TV ve basında bu yorumlarını tekrarladı. Bu konuyla ilgili Erol Köse'den şikayetçiyim" dedi.

İfadesinin ardından emniyette ayrılırken konuşan Kaya Çilingiroğlu, "Erol Köse ile ilgili bir dava için emniyette geldim. Yeniden ifade verdim" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaya Çilingiroğlu Emniyette İfade Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement