Kaza Yapan Yaralılara Vekilden Müdahale - Son Dakika
Güncel

Kaza Yapan Yaralılara Vekilden Müdahale

Kaza Yapan Yaralılara Vekilden Müdahale

Ordu Kabadüz'e bağlı bin 850 rakımlı Çambaşı Yaylası'nda, kamyonetin şarampole yuvarlanması sonucu 6 kişi yaralandı.

18.10.2013 16:37  Güncelleme: 10:50

Şarampolde yaşanan talihsiz kazada yaralılara ilk müdahaleyi o sırada yoldan geçen AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, vatandaşlarla birlikte yaptı. Yaralılar, daha sonra bölgeye çağrılan ambulansla Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

KONTROLÜ KAYBETTİ

Kaza, bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Ahmet Otur yönetimindeki kamyonet, iddiaya göre sürücüsü ve plakası belli olmayan bir minibüsün arkadan çarpması sonucu sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesiyle şarampole yuvarlandı.

6 KİŞİ YARALANDI

Kazada sürücü Ahmet Otur ile yanında bulunan Mustafa Otur, Ülkü Otur, Tahir Otur, Münevver Otur ve Dilek Otur yaralandı. Otomobiliyle Çambaşı Yaylası yönüne giden ve tesadüfen yoldan geçen AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, kazayı fark edince yolda durdu. Telefonla olay yerine ambulans isteyen Ünal, vatandaşlarla birlikte yaralıları şarampolden yukarıya yola çıkardı. 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesi sırasında yaralıların başında bekleyen milletvekili Ünal, yaralı yakınlarını da teselli etmeye çalıştı. Yaralılar daha sonra ambulansla Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaza Yapan Yaralılara Vekilden Müdahale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement