Kiraz Festivali'nde Kardeşlik ve Huzur Kol Kola - Son Dakika
Güncel

Kiraz Festivali'nde Kardeşlik ve Huzur Kol Kola

Kiraz Festivali\'nde Kardeşlik ve Huzur Kol Kola

Polonezköy Kültürünü Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen Polonezköy Kiraz Festivali, bu yıl da kardeşlik ve huzura ev sahipliği yaptı.

18.06.2013 15:58

Her yıl Haziran ayında çeşitli aktivitelerle kutlanan ve geleneksel kültür ve dansların sergilendiği Polonezköy Kiraz Festivali, Polonezköy Meryem Ana Kilisesi bahçesinde gerçekleştirildi.

İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, STK ve siyasi parti temsilcileri, Polonezköylü vatandaşlarımız ve çok sayıda davetli katıldı.

Aynı zamanda Türkiye ile Polonya arasındaki bağları kuvvetlendiren kültürel bir aktivite olan festivalde Kaymakam Süleyman Erdoğan ve Başkan Yücel Çelikbilek'e çeşitli kültürel hediyeler takdim edildi. Kaymakam Süleyman Erdoğan ve Başkan Yücel Çelikbilek de hediyelere teşekkür ederek, Beykoz'un simgelerinden çeşm-i bülbül hediye ettiler.

Polonya'dan gelen folklor ekiplerinin gösterileri, kültürel aktiviteler, konserler ve çeşitli ikramlarla zenginleşen programda Karadeniz Folklor ekibinin gösterisi de konuklardan büyük alkış aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kiraz Festivali'nde Kardeşlik ve Huzur Kol Kola - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement