Kocaeli'nde 5 İlçe Emniyet Müdürünün Yeri Değişti - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'nde 5 İlçe Emniyet Müdürünün Yeri Değişti

Kocaeli\'nde 5 İlçe Emniyet Müdürünün Yeri Değişti

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yer alan Gölcük, Körfez, Başiskele, Darıca ve Kandıra ilçelerinin emniyet müdürleri değişti.

05.09.2013 18:01

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yer alan Gölcük, Körfez, Başiskele, Darıca ve Kandıra ilçelerinin emniyet müdürleri değişti.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü bünyesinde zaman zaman yapılan rotasyonların bir yenisi akşam saatlerinde gerçekleşti. Personelin verimini daha da arttırmak için bazı memur, komiser ve amirlerden sonra ilçe emniyet müdürleri de değişti. Yeni yapılan değişikliklere göre Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğüne Terörle Mücadele Şube Müdürü Kamil Çelik, Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğüne Kandıra İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Güney, Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğüne Mehmet Karakaş, Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğüne Hasan Aydoğan, Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğüne Yusuf Aydın atandı.

Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Sabri Yıldırım, İnşaat Emlak Şube Müdürlüğüne, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Kaçmaz, Pasaport Şube Müdürlüğüne, Başiskele İlçe Emniyet Müdürü Adil Öztırak, Pasaport Şube Müdürlüğü'ne, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne Ali Çavdar getirildi.

Körfez İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak ise Filistin Polis Akademisi'ne eğitim danışmanı olarak görevlendirdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kocaeli'nde 5 İlçe Emniyet Müdürünün Yeri Değişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement