Konya Basın Konseyi Başkan Akyürek'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Konya Basın Konseyi Başkan Akyürek'i Ziyaret Etti

Konya Basın Konseyi Başkan Akyürek\'i Ziyaret Etti

Konya Basın Konseyi Başkanı Ömer Kara ve Yönetim Kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'i ziyaret ettiler.

02.04.2013 10:49

Başkan Akyürek, Konya basınının Türkiye'deki en nitelikli yerel basın konumunda olduğunu ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Konya Basın Konseyi Başkanı Ömer Kara, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'i ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya basınının Türkiye'deki en nitelikli yerel basın konumunda olduğunu söyledi. Başka şehirlerde Konya basınından gıpta ile söz edildiğini kaydeden Başkan Akyürek, "Yayıncılık ilkeleri, dayanışma ve yayın kaliteli açısından Konya basınını dikkatle takip ediyorlar. Konya basını Konya'nın marka değerine katkı yapıyor. Basın Konseyi'nin de Konya basınının bu konumunu güçlendirmesini diliyorum" dedi.

Basın camiasında birlik ve beraberliğin devamını dileyen Başkan Akyürek, geleceğin lider şehri olma hedefine ilerleyen Konya'da basın-yayın kuruluşlarının güçlenmesinin Konya'nın güçlenmesi anlamına geldiğini de sözlerine ekledi.

Konya Basın Konseyi Başkanı Ömer Kara da, basın camiasında birlik ve beraberliği sağlamayı amaçladıklarını vurguladı. Amaçlarının şehre kaliteli hizmet getirmek olduğunu, üyelerle birlikte her türlü çalışmada birlik-beraberlik içinde hareket etmeye devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Konya Basın Konseyi Başkan Akyürek'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement