Konya Basın Konseyi Ziyaretler - Son Dakika
Güncel

Konya Basın Konseyi Ziyaretler

Konya Basın Konseyi Ziyaretler

Hasan Küçükkendirci, Konya Basın Konseyi Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek, çalışmalarında başarı diledi.

20.03.2013 16:02

Konseyin yeni hizmet binasında gerçekleştirilen ziyarette İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci, Konya da yeni oluşumunun birçok güzel çalışmalara imza atacağını belirterek, ''İl Sağlık müdürlüğü habercilik anlamında Konya basını ile kelimenin anlamıyla ortak çalışmaktadır. Konya nın bizler sağlık alanında siz konsey kurucuları ve üyeleri de basın medya ve habercilik anlamında çalışarak daha iyi bir hizmet vermeye çalışacağız ''dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Basın Konseyi Ömer Kara da, Konseyin kısa sürede yeni hizmet binasında Konya ve bölgeye hizmet etmek amacıyla çalışmalarına başladığını, amaçlarının bölgeye hizmet noktasında çözüm odaklı çalışmalar da bulunmak olduğunu söyledi .Basın Konseyi Başkanı Ömer Kara da da sonra Anadolu Ajansı Bölge Müdürü Ahmet Kayır, Basın Enformasyon Bölge Müdürü Tuncay Karabulut, Basın İlan Kurumu Müdürü Özden Konur ve TRT Konya Temsilcisi İsmail Turhan'ı ağırladı. Ziyarette konuşan Basın Enformasyon Bölge Müdürü Tuncay Karabulut, demokrasinin yerleşmesinde sivil toplum örgütlerinin önemini ortaya çıkarmıştır. Bunların arasında Basın Konseyimizin bu anlamda başta Konya ve bölgemize hatta Türkiye de iyi hizmetler yapacağına inanıyoruz. Hayırlı olsun ''diye konuştu. Basın Konseyi'nin bir diğer misafiri de Metropol Dergisi Yayın Kurulu Başkanı Ömer Faruk Meydan oldu. Konsey Başkanı Ömer Kara ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden Meydan, Konya'da basının artık daha güçlü bir şekilde sesinin duyulacağına dikkat çekerek Konseyin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

ANMEG VE İHA KONSEYDE

Konya basın Konseyi basın sektöründen misafirleri ağırladı. Anmeg yönetim kurulu ve İHA bölge müdürü Basın Konseyini Ziyaret etti.Başkan Ömer Kara ve Konsey Yönetim kurulunu ziyaret eden Anmeg Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer "Konyaya bölgeye ve ülkemize yakışır bir binaya kavuşan Konsey'den büyük beklentileri olduğunu , Konya ve memleket meselelerinde konseyin ciddi görevler icra edeceğini söyledi. Yatırımdan, Kalkınmaya, eğitimden ulaşıma kadar her alanda Basın Konsey'inin etkisi olacağını belirten Özer birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kontv genel Müdürü Şükrü Hıdıroğlu, ve Genel Yayın Yönetmeni Nurdettin Bay'da Konya Basın Konsey'ine hayırlı olsun dileklerini ileterek Konsey'in Konya da çok önemli bir açığı kapatacağını belirtti. Öte yandan Konsey'in bir diğer ziyaretçisi ise İHA bölge müdürü Kenan Arvas'tı. Arvas'da konsey binasının mükemmel bir yapıya kavuştuğunu görmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Konya Basın Konseyi Başkanı Ömer Kara'da ziyaretlerin kendilerine güç verdiğini belirterek "başta kendi sektörümüz olmak üzere her alanda etkin bir Konsey yapısı oluşturmaya çalıştıklarını ifade etti. Ziyarette Basın Konseyi Başkanvekili Mustafa Tatlısu, Yönetim kurulu üyeleri Akif Kaymaz ve Mustafa Korkmaz'da hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Konya Basın Konseyi Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement