Kula Belediyesi TSM'ndan Yaza Merhaba Konseri! - Son Dakika
Güncel

Kula Belediyesi TSM'ndan Yaza Merhaba Konseri!

Kula Belediyesi TSM\'ndan Yaza Merhaba Konseri!

Kula Belediyesi TSM Korosu, Ersin Ömer Atagöz'ün şefliğinde 2018 yılının ilk konserini Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi.

10.05.2018 13:46  Güncelleme: 13:45

Kula Belediyesi, ilçe halkının tüm yaş gruplarına hitap eden sosyal kazanımları artırma hedefiyle düzenlediği sosyal etkinliklerle vatandaşları kucaklamaya devam ediyor. Kula Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, Yunus Emre Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda "Yaza Merhaba" konseri düzenleyerek Kulalı sanatseverlere müzik şöleni yaşattı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MHP Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok, CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Faik Şentürk, Tuncay Ergün, Kula Belediyesi Meclis Üyeleri Vedat Yılmaz, İlyas Macun, Mehmet Kavas, STK Başkanları ve sanatsever vatandaşların katıldığı konserde, TSM korosu Kulalılara sanat dolu bir gece yaşattı. Kula Belediyesi Meclis Üyesi ve aynı zamanda TSM Korosunun kurucularından Mehmet Karaayak'ın kanun çaldığı koroda, TRT korosunda yer alan müzisyenler birbirinden güzel şarkılara enstrümanları ile eşlik etti. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yaza Merhaba konseri sonunda koro şefi Ersin Ömer Atagöz'e çicek taktim etti.

ALKIŞLARIN EN BÜYÜĞÜ KUTAY'A

Kula Belediyesi TSM Korosu'nda, Babası Taner Şen ile birlikte yer alan Atatürk Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı Öğrencisi 13 yaşındaki Kutay Şen'in seslendirdiği "Ben Gamlı Hazan" isimli şarkıyla seyircilerden sık sık alkış aldı. Kula Belediyesi TSM Korosu'nun genç yeteneği ve özel sesi Kutay, seslendirdiği şarkının sonunda izleyicileri selamlayarak teşekkür etti.

BAŞKAN TOSUN, "AMACIMIZ, ORTAK BİR KENT KÜLTÜRÜ OLUŞTURABİLMEK''

Kula halkının çeşitli sosyal etkinliklerle kucaklaşmasını ve ortak bir kent kültürünün oluşmasını sağlamak üzere çalıştıklarını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Kültür ve sanat ancak yaşatılarak gelecek kuşaklara aktarılabilir. Kültürel zenginliğimizi korumak, farklı bakış açılarının sanat aracılığıyla ifade edilmesine zemin hazırlamak için gayret ediyoruz. Kültürün ve sanatın insanlar üzerindeki olumlu ve geliştirici niteliklerinin farkındalığıyla, günlük yaşama renk katan ve farklı bakış açıları kazandıran TSM Koromuz, her yaştan yeni katılımcıları ile Kula'ya müzik şöleni yaşattı. Müziğe verilen değer ve önem, bir şehrin yaşam standartlarının ve toplumun ahlaki değerlerinin gelişmişliğiyle orantılı olduğunu düşünüyor, sanata gereken desteği bundan sonrada göstereceğiz'' diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kula Belediyesi TSM'ndan Yaza Merhaba Konseri! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement