Lice'deki Operasyon - Son Dakika
Güncel

Lice'deki Operasyon

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Acı haberi alan yakınlarından detay Şehit evine asılan Türk bayraklarından detay Diyarbakır'ın Lice ilçesinde düzenlenen operasyonda, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Uzman Çavuş Yunus Aktaş'ın (24) Sakarya'daki ailesine acı haber verildi.

01.07.2016 01:50

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Acı haberi alan yakınlarından detay

Şehit evine asılan Türk bayraklarından detay Diyarbakır'ın Lice ilçesinde düzenlenen operasyonda, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Uzman Çavuş Yunus Aktaş'ın (24) Sakarya'daki ailesine acı haber verildi.

Aktaş'ın şehadet haberini alan anne Sevim Aktaş ve aile yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Komşuları başsağlığı için şehidin baba evine geldi, sağlık ekipleri de evin önünde hazır bekletildi. Rahatsızlanan şehidin yakınlarına ambulansta müdahale edildi. Eve ve caddeye Türk bayrakları asıldı.

Bitlis'te görevliyken geçici görevle Lice'ye giden Şehit Aktaş'ın 3,5 yıllık uzman çavuş olduğu öğrenildi.

Bekar olan şehidin, 3 kardeşinden birisinin de daha önce vefat ettiği, babası Ali Aktaş'ın ise 10 yıl önce vefat ettiği öğrenildi.

Ayrıca Kübra Ateş ile nişanlı olan Aktaş'ın, Ağustos'un ilk haftası düğünü olacağı bildirildi.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 22 Haziran'da Lice ilçesinin Kuzeydoğu bölgesinde 8. Kolordu Komutanlığı sorumluluğunda başlatılan "Şehit Piyade Binbaşı Turgay Çelik - 1" operasyonu kapsamında güvenlik güçleri ile teröristler arasında sıcak temas sağlanmış, teröristlerin saldırısı sonucu 2 asker şehit olmuştu.

Lice\'deki Operasyon
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lice'deki Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement