Lösemi Hastaları İftarda Buluştu… Lösev Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Ezer, "14 Mayıs'tan Sonra Türkiye'de Lösev'den Bir Güneş Doğacak" - Son Dakika
Güncel

Lösemi Hastaları İftarda Buluştu… Lösev Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Ezer, "14 Mayıs'tan Sonra Türkiye'de Lösev'den Bir Güneş Doğacak"

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), Ankara’da düzenlediği iftar yemeğinde lösemi hastası çocuklarla ve tedavi görüp iyileşmiş gençleri bir araya geldi. LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Ezer, “Bir sürü hastane, okullarımız, hepsi Türkiye’nin her tarafında açılacak. İnşallah 14 Mayıs’tan sonra Türkiye’de LÖSEV’den bir güneş doğacak. Bu güneş bütün çocuklarımızı aydınlatarak, kanserin kökünü kurutacağız ve yüzde 100 başarı bizim olacaktır” dedi.

13.04.2023 22:12  Güncelleme: 22:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), Ankara'da düzenlediği iftar yemeğinde lösemi hastası çocuklarla ve tedavi görüp iyileşmiş gençleri bir araya geldi. LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Ezer, "Bir sürü hastane, okullarımız, hepsi Türkiye'nin her tarafında açılacak. İnşallah 14 Mayıs'tan sonra Türkiye'de LÖSEV'den bir güneş doğacak. Bu güneş bütün çocuklarımızı aydınlatarak, kanserin kökünü kurutacağız ve yüzde 100 başarı bizim olacaktır" dedi.

LÖSEV, bugün Ankara'daki bir otelde düzenlediği iftar yemeğinde lösemi hastası çocukları, ailelerini ve tedavi görüp iyileşmiş gençleri buluşturdu. LÖSEV'in geleneksel iftar yemeğinde, Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Ezer ve Genel Koordinatör Hülya Ünver birer konuşma yaptı.

Hülya Ünver, "Deprem bölgesinde depremden etkilenen 15 bine yakın hastamızı tek tek arayarak, nerede olduklarını tespit ederek pek çoğunu Ankara'ya getirdik, Lösante Hastanemizde tedaviye aldık. Diğer hastalarımızın depremden etkilenmeyen bölgelere tahliyesini yaptık. Bu büyük çabada emek veren tüm bağışçılarımıza, gönüllülerimize ve personelimize teşekkür ediyorum" dedi.

Hatay'da depreme yakalanan lösemi hastası ve LÖSEV gönüllüsü bir genç de "Hatay'da depremi yaşadıktan sonra LÖSEV bana ulaştı. Hepimiz, LÖSEV'i nasıl daha iyi taşıyabiliriz, ileriye götürebiliriz diye düşünüyoruz. LÖSEV'i kuran Üstün Hoca'mıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Çocuğunun 4 ay önce lösemiye yakalandığını belirten Ayşe Çaralan ise "Bizim için her şey bundan tam 4 ay önce başladı. Çocuğumuzun lösemi olduğu söylendi bize. LÖSEV ailesinin bir üyesi olmak, hepiniz gibi beni de gururlandırıyor. Sadece çocuklar iyileşsin diye başka bir kurum kuruluş var mı" dedi.

LÖSEV'in kurucularından Üstün Ezer ise şöyle konuştu:

"Bu güzel toplulukta benim sizlere verebileceğim güzel mesajlarım var. Bu sene 25. yılımızı kutluyoruz. Seçim ve deprem nedeniyle erteledik. Dünya çapında büyük projelere imza atacağız. Fiziksel yapılarımızda da genişleme yapılacak. Bir sürü hastane, okullarımız, hepsi Türkiye'nin her tarafında açılacak. İnşallah 14 Mayıs'tan sonra Türkiye'de LÖSEV'den bir güneş doğacak. Bu güneş bütün çocuklarımızı aydınlatarak, kanserin kökünü kurutacağız ve yüzde 100 başarı bizim olacaktır."

Lösemi hastası çocuklar, yemek sonrası düzenlenen etkinliklerle moral buldu.

Lösemi Hastaları İftarda Buluştu… Lösev Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Ezer, "14 Mayıs\'tan Sonra Türkiye\'de Lösev\'den Bir Güneş Doğacak"
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Lösemi Hastaları İftarda Buluştu… Lösev Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Ezer, '14 Mayıs'tan Sonra Türkiye'de Lösev'den Bir Güneş Doğacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement