Macar Arama Kurtarma Ekip Üyesi Gözyaşlarını Tutamadı - Son Dakika
Güncel

Macar Arama Kurtarma Ekip Üyesi Gözyaşlarını Tutamadı

Antakya'ya gelen Pest İli isimli Macar arama-kurtarma ekibi enkazdan bir kız çocuğu ve annesini kurtardı. 50'den fazla kurtarmaya katılmış olan deneyimli ekip üyesinin, Macar TV'sine röportaj verirken gözyaşlarına hakim olamaması izleyenleri duygulandırdı. Görüntüleri paylaşan Macaristan Büyükelçisi Viktor Matis, "Genelde 'duygulanmıyorsun' diyorlar. Bu ekibin başında. Haydi devam." ifadelerini kullandı.

09.02.2023 21:21  Güncelleme: 22:45

Merkez odağı Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 6 Şubat depremleri 10 ilde büyük yıkıma yol açtı. Yurt içinden olduğu kadar 100'e yakın ülkeden de arama kurtarma ekipleri Türkiye'ye yardıma koştu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Macaristan Büyükelçisi Viktor Matis, Antakya'ya gelen Pest İli isimli Macar arama-kurtarma ekibinin enkazdan anne ve küçük çocuğunun kurtarılması görüntülerini paylaştı. Kurtarma ekibindeki bir deneyimli personelin daha sonra Macar televizyonuna röportaj verirken gözyaşlarını tutamaması izleyenleri duygulandırdı.

"HAYDİ DEVAM"

Büyükelçi Matis, gözyaşlarını tutamayan kurtarma personeli için "Bir küçük kız 10 saat çalışma ardından kurtarıldı. Arkadaş en çevik kurtarmacılardan birisi. 50'den fazla felaket gördü. Genelde 'duygulanmıyorsun' diyorlar. Bu ekibin başında. Haydi devam" ifadesini kullandı.

Macar Arama Kurtarma Ekip Üyesi Gözyaşlarını Tutamadı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Macar Arama Kurtarma Ekip Üyesi Gözyaşlarını Tutamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement