Manisa Peygambere Hakarete Bir Suç Duyurusu da Memur-Sen'den - Son Dakika
Güncel

Manisa Peygambere Hakarete Bir Suç Duyurusu da Memur-Sen'den

Manisa Peygambere Hakarete Bir Suç Duyurusu da Memur-Sen\'den

Peygambere hakarete bir suç duyurusu da Memur-Sen'den MEMUR Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu ve Memur-Sen'e bağlı sendikaların Manisa şube başkanları, Hz. Muhammed'in doğduğu gün olarak bilinen Mevlid Kandili'nde sosyal medya hesabı üzerinde hakaret dolu sözler sarf ettiği öne sürülen CHP Manisa İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi D.B. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

25.12.2015 14:19

Peygambere hakarete bir suç duyurusu da Memur-Sen'den

MEMUR Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu ve Memur-Sen'e bağlı sendikaların Manisa şube başkanları, Hz. Muhammed'in doğduğu gün olarak bilinen Mevlid Kandili'nde sosyal medya hesabı üzerinde hakaret dolu sözler sarf ettiği öne sürülen CHP Manisa İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi D.B. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği tarafından suç duyurusu öncesinde Manisa Adliyesi'nde basın açıklaması yapıldı. Açıklamayı Memur-Sen'e bağlı Diyanet-Sen Manisa Şube Başkanı Ahmet Özdemir okudu. Özdemir, "Son günlerde doğrudan insanımızın inanç ve ibadet özgürlüğünü, manevi değerlerini hedef alan çirkin saldırılar olmaktadır. CHP'li bir yönetici Mevlid Kandili'nde bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden Peygamber Efendimize hakaret eden paylaşımda bulunmuştur. İnanç ve ibadetlere saldırmanın hiçbir akli, ahlaki açıklaması olamaz. Milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, insan hak ve özgürlükleri dokunulmaz değerler olarak benimsemiş olan Memur-Sen olarak doğrudan insanımızın manevi değerlerini, inanç ve ibadet özgürlüğünü hedef alan bu saldırıları, ideolojik vandallığı da aşan bir çirkinlik, çirkeflik olarak değerlendiriyor ve kınıyoruz" dedi.

Toplumun ve üyelerinin dini hassasiyetlerini göz önünde bulundurup, bu olaya kayıtsız kalmalarının mümkün olmadığını da vurgulayan Özdemir, "Kendini bilmez bu kişi hakkında burada suç duyurusunda bulunuyor, yetkilileri göreve davet ediyoruz" dedi.

Açıklamanın ardından adliye binasına geçilerek, suç duyurusu dilekçeleri teslim edildi.

Facebook'taki paylaşımının ardından D.B. partisi tarafından kesin ihraç istemiyle Disiplin Kurulu'na sevk edilirken, Manisa Cumhuriyet Savcılığı tarafından da soruşturma başlatılmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa Peygambere Hakarete Bir Suç Duyurusu da Memur-Sen'den - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement