Dünyanın En Uzun Adamı Kızıltepe'de Doğum Gününü Kutladı - Son Dakika
Güncel

Dünyanın En Uzun Adamı Kızıltepe'de Doğum Gününü Kutladı

Dünyanın En Uzun Adamı Kızıltepe\'de Doğum Gününü Kutladı

Dünya'nın en uzun adamı olarak Guinness Rekorlar kitabına giren Mardin'li Sultan Kösen, 33. yaş gününü Kızıltepe'de basın mensupları ile kestiği bir pasta ile kutladı.

16.12.2014 17:13  Güncelleme: 17:48

Dünya'nın en uzun adamı olarak Guines Rekorlar kitabına giren Mardin'li Sultan Kösen, 33. yaş gününü Kızıltepe'de basın mensupları ile kestiği bir pasta ile kutladı.

Mardin'in Derik ilçesinde yaşayan ve 2 metre 51 santim boyu ile dünyanın en uzun adamı olarak Guines Rekorlar kitabına giren Sultan Kösen, 33. yaş gününü Kızıltepe ilçesinde bir cafede basın mensupları ile kestiği bir pasta ile kutladı. Kösen, en büyük isteğinin bir eve sahip olduğunu belirterek, Geçtiğimiz günlerde sayın Başkanımızla Ahmet Davutoğlu ile görüşmemizde bir ev istedim, bana Vali ile görüşüp sorunumu hal edeceğini söyledi. Ama, bugüne kadar bu talebim gerçekleşmedidedi. Sultan Kösen, dünyanın en uzun adamı olarak başka bir ülkede yaşasaydı devletin kendisine ev almış olacağını belirterek, Benim tek isteğim bir eve sahip olmaktır dedi.

Sultan Kösen, eşinin neden doğum gününde hazır olmadığı ile ilgili bir soru üzerine, Ailem ve eşim bu tür etkinliklere girmek istemiyorlar. Bu nedenle evde bulunuyorlar. Eşim Merve sizlere selamları var dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dünyanın En Uzun Adamı Kızıltepe'de Doğum Gününü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement