Masa Tenisçilerimiz Yeni Sezona Hazır - Son Dakika
Güncel

Masa Tenisçilerimiz Yeni Sezona Hazır

Masa Tenisçilerimiz Yeni Sezona Hazır

Süper Ligin iddialı takımı Büyükşehir'li Bayan Masa Tenisçiler, yeni sezona hazır.

13.09.2013 15:25  Güncelleme: 15:58

Geçtiğimiz yıl Bayanlar Masa Tenisi Süper ligini üst sıralarda tamamlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtpsor'un Bayan Masa Tenisçileri, bu sezona da iddialı giriyor. 14-15 Eylül tarihleri arasında İstanbul Tozkoparan'da oynanacak olan karşılaşmalarla yeni sezona merhaba diyecek olan bayan masa tenisçiler hazırlıklarını Seka Sporcu Eğitim Merkezi Masa Tenisi Salonunda sürdürüyor.

MERAL VE KAVAS'LA DEVAM

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Neslihan Kavas ve Yıldız Meral'le devam kararı alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, yeni sezonda bu ikilinin yanına Bursa Özel İdaresinden Filip Andreea'ı transfer ederek dahil etti. Yeni sezon hazırlıklarını ara vermeden sürdüren mavi beyazlı bayan masa tenisçiler hafta sonu oynayacakları ligin ilk karşılaşmalarına hazırlanıyorlar.

Mavi beyazlı bayan masa tenisçiler Süper Ligin ilk haftasında ilk olarak Hakkari Gençlik ve Spor'la ardından sırasıyla Ankara Türk Telekomspor, İstanbul Veteran Masa Tenisçiler ve son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor kulübü ile karşılaşacak. Bayan Masa Tenisçilerin hazırlıklarını yakından takip eden branş sorumlu yöneticisi İslam Yücel, bu sezon güçlü bir kadro oluşturduklarını ifade ederek, Süper ligde yine söz sahibi olan takım olacaklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Masa Tenisçilerimiz Yeni Sezona Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement