Memurlardan Teröre Bayraklı Tepki - Son Dakika
Güncel

Memurlardan Teröre Bayraklı Tepki

Memurlardan Teröre Bayraklı Tepki

Türkiye Kamu-Sen üyeleri, Kayseri'de İstiklal Marşı'nı okuyarak teröre tepki gösterdi.

26.09.2012 09:19

Türkiye Kamu-Sen üyeleri, Kayseri'de İstiklal Marşı'nı okuyarak teröre tepki gösterdi. Sendikanın İl Temsilcisi Ali Benli, hiçbir zaman etin tırnaktan ayrılmayacağını ve kardeşlikten vazgeçilmeyeceğini söyledi.

Kayseri Valiliği önünde saat 08.00'de ellerinde bayraklarla toplanan Türkiye Kamu-Sen üyeleri, son terör olaylarında şehit düşen askerler ve güvenlik görevlileri için saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşı'nı okudu. Yaklaşık 40 kişilik grup adına konuşan İl Temsilcisi Ali Benli, şehit acısının sadece ailelere düşmediğini, kendi yüreklerinin de dağlandığını söyledi. Askerlerin, ezan ve bayrak uğruna can verdiğini vurgulayan Ali Benli, şöyle dedi:

"Bizler milletçe birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olduğumuz sürece ülkemizi bölmeye, kardeşi kardeşe düşman etmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Şehitlerimiz canlarını bu vatanın birliği ve dirliği için verdi. Bu nedenle her türlü kışkırtma ve tahrike rağmen et tırnaktan ayrılmayacak, binlerce yıllık kardeşlikten vazgeçmeyecek, hainler emellerine ulaşamayacaktır." - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Memurlardan Teröre Bayraklı Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement