Merhum Yanılmaz Anılacak - Son Dakika
Güncel

Merhum Yanılmaz Anılacak

Merhum Yanılmaz Anılacak

İlimizde iki dönem Elazığ Belediye Başkanlığı ile bir dönem Milletvekili görevlerinde bulunan merhum Hamza Yanılmaz için anma programları düzenlenecek.

19.03.2012 23:53  Güncelleme: 23:52

Geçtiğimiz yıl genç yaşta yitirdiğimiz Yanılmaz'a yakışır bir şekilde düzenlenecek anma programlarında merhumun vefatının sene-i devriyesi olan 22 Mart Perşembe günü saat 12.00'de Asri Mezarlıkta bulunan kabri başında Kur'an tilaveti ve dualarla yâd edilecek. Yine aynı gün İzzetpaşa Camiinde yatsı namazını müteakip Mevlid-i Şerif okunacak.

Hayatının büyük bir bölümünü şehrimize hizmete adayan ve yaptığı hizmetlerle Elazığ insanının gönlünde taht kuran merhum Hamza Yanılmaz, 10 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde sayısız hizmetlere imza atmış, kentimizin çehresinin değişmesinde büyük rol oynamıştı.

Onun tek gayesi bu güzel diyarın daha çok gelişip kalkınmasına katkı sağlamaktı. Belediye Başkanı olduğunda henüz 31 yaşındaydı ve Türkiye'nin en genç başkanı unvanını almıştı.

Belediyeciliğin tüm gereksinimlerini yerine getiren, Sosyal Belediyecilikte hayırlı işlere imza atan Merhum Yanılmaz başkanlık görevinden sonra 2007 yılında Elazığ Milletvekili olarak hemşerilerimize hizmet sunmaya başlamıştı. Akciğer hastalığı nedeniyle kaldırılan hastanede 22 Mart 2011 tarihinde yaşama veda eden Hamza Yanılmaz, geride bıraktığı sayısız hizmetlerle Elazığ halkının gönlünde yaşayacaktır.

BAŞKAN SELMANOĞLU:

"YANILMAZ GÖNÜLLERDE YAŞAYACAK"

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Milletvekili ve eski Belediye Başkanı Hamza Yanılmaz'ın şehrimizin yetiştirdiği önemli bir değer olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Ömrü hayatını hizmete adayan ve vatandaşlarının mutluluğunu esas alan projelere imza atan Hamza Yanılmaz'ın vefatının birinci yılı nedeniyle çeşitli anma programları düzenlenecek. Henüz genç yaşta Belediye Başkanlığı makamına oturmuş ve bu görevi 10 yıl boyunca layıkıyla yürütmüş ve daha sonra 2007 – 2011 yılları arasında Milletvekilliği görevini ifa eden merhum Yanılmaz'ın döneminde hemşerilerimiz hizmetten ziyadesiyle faydalanmıştır.

Elazığlı her zaman kendisini hayırla yâd edecek ve hizmetlerini bir ömür boyu konuşacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle merhum Hamza Yanılmaz'a bir kez daha yüce Allah'tan rahmet diliyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Merhum Yanılmaz Anılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement