Mersin'de Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası Heyacanı - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası Heyacanı

Mersin\'de Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası Heyacanı

MERSİN'de 24-28 Aralık tarihleri arasında yapılacak Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası 8'li Finalleri düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

23.12.2014 17:53

MERSİN'de 24-28 Aralık tarihleri arasında yapılacak Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası 8'li Finalleri düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

Atatürk Evi'nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, TBF Yönetim Kurulu Üyesi Erol Ertan, TBF Koordinatörü Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş, TBF Mersin İl Temsilcisi Osman Denizer ve Mersin Gençlik Hizmetleri İl Müdürvekili Ahmet Tarakçı ile takım temsilcileri katıldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, "Mersin'i spor kenti yapmak vizyonuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ve diğer takımlara başarılar diliyorum. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, Mersin Valiliği ve Türkiye Basketbol Federasyonu ile birlikte yeni, başarılara imza atmayı diliyorum" dedi.

17'nci Akdeniz Oyunları kapsamında yapılan Servet Tazegül Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşmalar için maçlardan bir saat önce Forum Havaş Durağı ile Edip Burhan Spor Salonu önünden taraftarlar için otobüs kaldırılacağı açıklandı.

) - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'de Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası Heyacanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement