Mersin - MHP'li Başkan Türe, Sinan Özen ile Selfi Çekti - Son Dakika
Güncel

Mersin - MHP'li Başkan Türe, Sinan Özen ile Selfi Çekti

Mersin - MHP\'li Başkan Türe, Sinan Özen ile Selfi Çekti

MHP'li Başkan Türe, Sinan Özen ile selfi çekti Mithat ÜNAL/ANAMUR (DHA)-MERSİN'in Anamur İlçe Belediyesi'nin Atık Su Arıtma Tesisinin açılışı törenle yapıldı.

17.05.2015 16:15

MHP'li Başkan Türe, Sinan Özen ile selfi çekti

Mithat ÜNAL/ANAMUR (DHA)-MERSİN'in Anamur İlçe Belediyesi'nin Atık Su Arıtma Tesisinin açılışı törenle yapıldı. Program kapsamında Anamur sosyal tesislerinde bir konser veren ünlü sanatçı Sinan Özen, Belediye Başkanı Mehmet Türe, MHP Milletvekili Adayı Ali Yücelen ile birlikte yaklaşık 10 bin kişiyi arkasına aldı ve selfi çektirdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Adayı Oktay Öztürk, MHP İlçe Başkanı Erdal Bulut, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak'ın katıldı. Arıtma tesisinin yanında Anamur Belediyesi Sosyal Tesisleri, 6 yeni çocuk oyun parkı, F-4 Savaş Uçağı ve M60 Tank sergisi, Yeni Mahallelerin parke yolları, Saat Kulesi, Kent Anons sistemi ve Anamur Belediyesi sinemasının açılışı gerçekleşti. Yapılan konuşmaların ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi Korosu, Mahalli Sanatçı Ali Koyu sahne aldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Anamurlu hayranlarının karşısına çıkan ünlü sanatçı Sinan Özen, yeni piyasaya süreceği 'İmkansız bir aşkın nöbetini tutmuşum' parçasını Anamur'daki hayranlarının beğenisine sundu. Anamur Muz ve çilek üretirsisi hakkında övgüyle bahseden Sinan Özen, zaman zaman seyirci ile anılarını paylaştı. Anamurlu bir kıza nasıl aşık olduğunu espri olarak anlatan Özen,sahneye Belediye Başkanı Mehmet Türe'yi çağırdı ve cep telefonu ile selfi çekimi yaptı. Belediye Başkanı Mehmet Türe sahnede Arıtma tesisi ve beraberinde 10 hizmet biriminin açılışında büyük bir katılım gerçekleştiren herkese teşekkür etti. Başkan Türe konser sonunda Özen'e Anamur Muzu ve muzlu kadın heykeli takdim etti. MHP Mersin Milletvekili Adayı Ali Yücelen de sanatçıya çiçek verdi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin - MHP'li Başkan Türe, Sinan Özen ile Selfi Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ofkeli: Memet tureye oy verdim zehir zikkim olsun un san sohret pesine harciyor butun parayi ulan bide deki suraya asfalt doktum yaha senin gibi baskani 0 0 Yanıtla

Advertisement