Minik Ömer Yaşama 3.5 Ay Tutunabildi - Son Dakika
Güncel

Minik Ömer Yaşama 3.5 Ay Tutunabildi

Minik Ömer Yaşama 3.5 Ay Tutunabildi

Antalya'da karaciğer yetmezliği nedeniyle doğduğu günden bu yana tedavi gören 3.5 aylık Ömer Çiftçi, 3 gün önce yaşamını yitirdi.

26.03.2013 12:20

Antalya'da karaciğer yetmezliği nedeniyle doğduğu günden bu yana tedavi gören 3.5 aylık Ömer Çiftçi, 3 gün önce yaşamını yitirdi. Acı haberi pazarda pamuk şekeri satarken alan baba Ahmet Çiftçi, "Doyasıya sevmeye kıyamadığımız evladımızı toprağa verdik" dedi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde tutulan bebeklerinin 3.5 kilo doğduğunu, karaciğer nakli için kilo almasını ve yeterli şartların oluşmasını beklerken ölüm haberiyle yıkıldıklarını söyleyen Ahmet Çiftçi, onu doyasıya öpüp koklamayı beklerken, toprağa vermenin acısını yaşadıklarını anlattı.

Ömer'in ölüm haberinin pazarda pamuk şekeri satarken kendisine ulaştığını belirten Ahmet Çiftçi, şöyle dedi:

"Ömer dünyaya geldiği günden sonra uzun süre çalışamadım. 3.5 ay hastane bahçesinde gelecek iyi haberi bekledim. Semt pazarlarında pamuk şekeri satarak ailemi geçindiriyorum. Tam işler yoluna giriyor dediğim sırada acı haberle yıkıldım. Eşimin yaşadığı üzüntüyü düşünemiyorum. Kucağımıza almaya kıyamadık, fakat toprağın altına verdik."

Ahmet Çiftçi, Ömer için tek umudun canlı vericiden karaciğer nakli haberi üzerine Türkiye'nin dört bir yanından hayırseverin bağışçı olmak için kendisine ve hastaneye ulaştığını belirtti. Çiftçi, "Biz umutla Ömer'den müjdeli bir haber beklerken o yaşama veda etti" dedi.

Anne Yıldız Çiftçi de Ömer'i doğduğu günden beri kucağına alıp öpemediğini söyledi. Çiftçi, "Buna mı yanayım. Zarar görmesin, enfeksiyon kapmasın diye doyasıya sevemediğim yavrumu toprağa verdiğime mi yanayım" diye gözyaşı döktü. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Minik Ömer Yaşama 3.5 Ay Tutunabildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement