Ülkücüler Mısır'da 528 Kişinin İdam Kararını Protesto Etti - Son Dakika
Güncel

Ülkücüler Mısır'da 528 Kişinin İdam Kararını Protesto Etti

Ülkücüler Mısır\'da 528 Kişinin İdam Kararını Protesto Etti

Ankara'da Alperen Ocakları üyesi bir grup, Mısır'da 528 kişi hakkında verilen idam kararını protesto etti.

12.04.2014 16:52  Güncelleme: 17:09

Alperen Ocakları üyesi bir grup, Mısır'da 528 kişi hakkında verilen idam kararını protesto etti.

Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Serkan Tüzün, Mısır'ın Ankara Büyükelçiği önünde düzenledikleri protesto gösterisinde, darbeyle görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin seçilmiş ilk cumhurbaşkanı olduğunu hatırlattı.

Çağdaş dünya diktatörlerinin, 24 Mart'ta kendi değerlerini çiğneyen bir karara imza attıklarını ifade eden Tüzün, eski Mısır Savunma Bakanı ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan Sisi'ye "Ey çağdaş firavun! Eğer işgalcisi olduğun coğrafyada, Amr Bin As Hazretlerinden ilham alarak sana haddini bildirecek tek bir yiğit Mısırlı çıkmazsa bil ki babamızdan hatıra isimlerimizi 'Halid El İslambuli' diye değiştirir, Mısır yollarına düşer ve sana kendi askerinin canını aldıkları Enver Sedat'ı hatırlatırız" diye seslendi.

Temsili darağacı kuran gruptakiler, Sisi ve Esed'in fotoğraflarının olduğu maketleri ateşe verdi. "Kahrolsun Sisi'nin İstiklal Mahkemeleri, yaşasın ehl-i sünnet kardeşliği" pankartı açan grup üyeleri, büyükelçilik önünde slogan attıktan sonra dağıldı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ülkücüler Mısır'da 528 Kişinin İdam Kararını Protesto Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement