Muğla'da Roman Vatandaşlara Yönelik Saha Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Muğla'da Roman Vatandaşlara Yönelik Saha Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla\'da Roman Vatandaşlara Yönelik Saha Çalışmaları Devam Ediyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdürlüğü, Roman vatandaşlara yönelik yeni strateji belgesi ve il eylem planı çerçevesinde saha çalışmalarına devam ediyor. Yatağan, Milas ve Bodrum Sosyal Hizmet Merkezleri tarafından gerçekleştirilen hane ziyaretleri ve değerlendirme raporları hazırlanması toplantısına ilgili kuruluşların yöneticileri ve Roman dernek başkanı katıldı.

05.08.2023 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdürlüğü Roman vatandaşlara yönelik yeni strateji belgesi ve il eylem planı çerçevesinde saha çalışmalarına devam ediyor.

Yatağan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Milas Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Bodrum Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından eylem planı gereğince roman vatandaşların hane ziyaretleri yapılarak, değerlendirme raporlarının hazırlanmasına yönelik toplantı gerçekleştirildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdür Yardımcısı Özgür Kırmızıtaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Yatağan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Özge Ceylan, Milas Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ramazan Özcan, Bodrum Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Gülcan İncedayı Doğmaz, Fethiye Selanikli Romanlar Derneği Başkanı Alp Acu ve kuruluş personelleri katıldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Muğla'da Roman Vatandaşlara Yönelik Saha Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement