Muhtara Silahlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Muhtara Silahlı Saldırı

Muhtara Silahlı Saldırı

Mersin'de bir mahalle muhtarı, kahvehanede oturduğu sırada motorsikletli bir kişinin silahlı saldırısı sonucu ağır yaralandı.

03.08.2014 06:43

Mersin'de bir mahalle muhtarı, kahvehanede oturduğu sırada motorsikletli bir kişinin silahlı saldırısı sonucu ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesi Özgürlük Mahallesi Muhtarı Mustafa Çetinkaya (64), aynı mahalledeki 158. cadde üzerinde bulunan bir kahvehanede arkadaşlarıyla birlikte oturduğu sırada, başında kask bulunan motorsikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Muhtara önce küfür eden ardından da tabanca ile 1 el ateş açan saldırgan, daha sonra gecenin karanlığında ara sokaklara girerek kayıplara karıştı. Sol göğsünden vurulan muhtar ise, vatandaşların da yardımı ile özel bir araçla Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan muhtar Çetinkaya'nın sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.

Bu arada bir görgü tanığı, gazetecilere yaptığı açıklamada, muhtarla kahvehanede çay içtikleri sırada, kafasında kask bulunan bir kişinin yanlarına yaklaştığını, hiçbir şey söylemeden önce küfür ettiğini ardından da bir el ateş açıp kaçtığını söyledi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri de görgü tanıklarından bilgi almaya çalıştı. 1 boş kovanın bulunduğu olayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis, kaçan motorsikletli saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Muhtara Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement