Murat Çay Lojistik, Filosunu Güçlendirdi - Son Dakika
Güncel

Murat Çay Lojistik, Filosunu Güçlendirdi

Murat Çay Lojistik, Filosunu Güçlendirdi

Murat Çay Lojistik, araç filosuna kattığı 2014 Scania G400 model araçlarla işine ve müşterilerine verdiği önemi gözler önüne serdi.

03.12.2013 09:29  Güncelleme: 09:50

Kurulduğu 1985 yılında 3 personelle yola çıkan Murat Çay Lojistik, kurumsal şirketlerle kurduğu işbirlikleri, akılcı yatırımlar, personel, tesis, araç kalite ve miktarlarında yaptığı yatırımlarla ciddi mesafeler alarak sektörün önde gelen lojistik firmaları arasında yerini sağlamlaştırdı.

Yurtiçi taşımacılığında sınır tanımayan Murat Çay Lojistik, müşterilerine her zaman en iyi hizmeti vermek için çaba sarfederken filolarına yaptığı takviyelerle de araçlarını güçlendirmeye devam ederken, araç filosuna kattığı 2014 Scania G400 model araçlarla işine ve müşterilerine verdiği önemi gözler önüne serdi.

Son dönemlerin en çok tercih edilen ve müşterileri tarafından her zaman güvenilir bir yatırım olarak görülen ağır vasıta araçlarından Scania'nın G400 modellerinden 10 adet sipariş veren Murat Çay Lojistik Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Çayır, Scania G400 araçların 5 adetini Kemalpaşa girişinde yer alan Scania Ankara Ağır Vasıta Genel Müdürü Mustafa Mutlubaş'tan teslim aldı.

Hedeflerinin öncelikle yurtiçi müşterilerine daha iyi hizmet vermek olduğunu belirten Cevdet Çayır, "Scania'yı iyi bir marka, dayanıklı ve güçlü bir imajı olması, 24 saat servis güvencesi olması nedeniyle tercih ettik. Türkiye'de 81 ile taşımacılık yapıyoruz. Öncelikli hedefimiz yurtiçi müşterilerimize daha iyi hizmet vermek. Hedefimiz dışına çıkmıyoruz. Murat Çay Lojistik 450 metre kare kapalı, 8000 metre kare garaj alanı, 262 adet sözleşmeli araç filosu ve 100'e yaklaşan çalışan sayısıyla İzmir'in öncü lojistik hizmet sağlayıcıları arasında yer alıyor. Murat Çay Lojistik olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemi, müşteri hizmetleri süreçlerini geliştirerek yaptığımız kapsamlı çalışmalar ve geliştirdiğimiz politikalarla devamlı olarak daha da ileri seviyeye taşımaktayız" dedi.

Sürekli olarak büyürken, teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini ifade eden Çayır, "Bu nedenle, standartlarımızı yükseltebilme ve hizmetimizin kalitesini ifade etmek için ISO 9001/2008 almış bulunuyoruz. Öncü firmalardan biri olarak, Karayolları Taşımacılık Kanunu (4952 sa K) ve yönetmelikleri gereği R1 ve K1 belgelerini de aldık. Müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılayabilmek, daha yakın olabilmek ve daha iyi hizmet vermek için emin ve güçlü adımlarla ilerliyoruz. Temel değerlerimizle oluşturduğumuz yüksek kalite anlayışımız çerçevesinde ürün ve hizmetlerimizden duyulan müşteri memnuniyeti Murat Çay ailesi için yüksek önem taşımaktadır" şeklinde konuştu.

Ankara Ağır Vasıta Genel Müdürü Mustafa Mutlubaş ise, "5 yıldır işbirliği yaptığımız Murat Çay Lojistik'in sürekli büyümesi göz kamaştırıyor. Doğuş Grubu yakaladığımız ivmeyi daha yukarılara taşımak istiyoruz. Scania olarak çekici satış adetleri bazında bir çok Avrupa ülkesinden daha güçlü bir konumdayız. Taşımacılığın olduğu her alanda kaliteyi sunmaya devam ediyoruz" dedi.

Gebze ve Sirkeci'de bulunan şubelerine Çorlu'yu da ekleyen Murat Çay Lojistik'in kısa dönem hedefleri arasında İstanbul'da Antrepo ve Depo açarak bir adım daha öteye geçmek var.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Murat Çay Lojistik, Filosunu Güçlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement