Niğde Köylüler Topyekün Dolara Karşı - Son Dakika
Güncel

Niğde Köylüler Topyekün Dolara Karşı

Niğde Köylüler Topyekün Dolara Karşı

Köylüler topyekün dolara karşıNiğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı kaplıca turizmiyle ön plana çıkan Çiftehan köyü esnafı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı sonrası ülke ekonomisine katkı sağlamak için dolar bozduranlara, bozdurdukları dolar kadar yüzde 10 indirim yapıyor.

10.12.2016 13:12

Köylüler topyekün dolara karşı

Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı kaplıca turizmiyle ön plana çıkan Çiftehan köyü esnafı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı sonrası ülke ekonomisine katkı sağlamak için dolar bozduranlara, bozdurdukları dolar kadar yüzde 10 indirim yapıyor. Kampanyaya öncülük eden Çiftehan Köyü Muhtarı Bülent Meral köy girişine, "Çiftehan'da bozdurduğunuz döviz kadar, otel, apart, pansiyon ve tüm iş yerlerinde, yüzde 10 indirim uygulanır" şeklinde pankart astı.

Köy meydanında gazetecilere açıklamada bulunan Meral, köy olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına uyduklarını söyledi. Meral, ülkenin zor süreçlerden geçtiğini vurgulayarak, "Pansiyon sahiplerimiz, manavımız, kasabımız, çaycımız bu uygulamaya destek verdi. Dolarını bozduran her vatandaş bozdurduğu dolar kadar Çiftehan'ın tamamından yüzde 10 indirim alacaktır. Köy olarak Cumhurbaşkanımızın yanındayız ve bu uygulamaya destek veriyoruz. Dolara karşıyız, Türk paramızın daha da değerlenmesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Niğde Köylüler Topyekün Dolara Karşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement