Notalar Fidan Oldu - Son Dakika
Güncel

Notalar Fidan Oldu

Notalar Fidan Oldu

TRT Ses Sanatçısı Mehmet Şafak yönetimindeki Ege Orman Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu'nun şimdiye kadar verdiği 5 konserle 9 bin 150 fidan dikildi.

05.11.2012 17:47

TRT Ses Sanatçısı Mehmet Şafak yönetimindeki Ege Orman Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu'nun şimdiye kadar verdiği 5 konserle 9 bin 150 fidan dikildi. Farklı ağaçlandırma alanlarında yeşeren fidanlardan 3 bin 150 adedinin dikildiği Çeşme-Ildırı ağaçlandırma sahasında koro üyelerinin katılımı ile fidan dikim töreni düzenlendi.

Çeşme-Ildırı ağaçlandırma sahasında Ege Orman Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu Korusu'nda Koro Şefi TRT Ses Sanatçısı Mehmet Şafak ve çok sayıda koro üyesinin katılımı ile fidan dikim töreni düzenlendi. Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, sanat ve çevrenin buluştuğu konserlere katılan doğaseverlerin, aldıkları davetiyelerle bu zamana kadar toplam 9 bin 150 fidan bağışlandığını söyledi. Gençol, "Koromuz önümüzdeki süreçte vereceği konserlerle ormanlarımızın korunmasına ve yeni orman alanlarının yeşermesine katkıda bulunmaya devam edecek" dedi.

Koro Şefi TRT Ses Sanatçısı Mehmet Şafak da, "Doğayla sanatı buluşturan bu kutsal kurumda musiki icra etmekten dolayı çok mutluyum. Doğayı konserlerimizle yeşillendirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Törenin sonunda koro üyeleri, sözü Hüseyin Akyüz'e, bestesi Engin Çır'a ait olan Ege Orman Vakfı şarkısını söyleyerek 3 bin 150 fidanı toprakla buluşturdu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Notalar Fidan Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement