Okullardan Karabalık'a Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Okullardan Karabalık'a Teşekkür

Okullardan Karabalık\'a Teşekkür

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle ilçe genelinde eğitim kurumlarına ziyaretlerde bulunuyor.

29.11.2013 15:13

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle ilçe genelinde eğitim kurumlarına ziyaretlerde bulunuyor. Gittiği okullarda öğretmenlerin gününü kutlayan başkana eğitimciler kurumlarına ve eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlerin gününü kutlamak için okul ziyaretlerini ilçe genelinde sürdüren başkan gün boyu Arslanbey, Hasanpaşa, Eşref Uslu, Yıldız Entegre Okullarına konuk oldu. Başkan Karabalık'a ziyaretleri sırasında Ak Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon merkezi yetkilileri, meclis üyeleri, mahalle temsilcileri ve muhtarlar da eşlik etti. Başkan Karabalık'ın ziyaretinden memnunluk duyduklarını belirten okul yönetici ve idarecileri başkana eğitimciler kurumlarına ve eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Okul ziyaretlerinde Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Ülkemizin gelişmiş ülkeler arasında daha ileri seviyelere çıkmasında eğitimin yeri çok önemli. Bu bilinçle hareket eden sizler de üstlendiğiniz sorumluluğun bilinci ile hareket etmektesiniz. İlçemizde bu yıl eğitimci kadrolarında iyi bir seviyeye ulaşıldı. Bu konuda gayretli çalışmalarını yakında takip ettiğimiz TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık'a teşekkür ederim. Stajer öğretmenlerimize hoş geldin dileklerimde bulunurken ilçemizde görev yapan tüm öğretmenlerimizin gününü kutlarım. Yeni atanan okul müdürlerimizi de tebrik ederim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Okullardan Karabalık'a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement