Osmancık Eğitim Bir-Sen "Tökel" Dedi - Son Dakika
Güncel

Osmancık Eğitim Bir-Sen "Tökel" Dedi

Osmancık Eğitim Bir-Sen "Tökel" Dedi

Çorum Osmancık Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilciliği Tökel'le devam kararı aldı.

28.09.2014 23:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmancık Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilciliği, yeni yönetim ve il delegelerini belirlemek için sandık başına gitti.

Eğitim-Bir-Sen Osmancık İlçe Temsilciliği, 27 Eylül Cumartesi günü iki kişinin aday olduğu kongrede 95 geçerli oy alan Mahmut Tökel ve ekibi ipi göğüsledi.

Mahmut Tökel Başkan, Kazım Sekili Başkan Vekili, Yaşar Pehlivan Mali İşler Başkan Yardımcısı, Mustafa Tangu Basın ve İletişim Başkan Yardımcısı, Bayram Çıplak Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı, Mehmet Ali Hızarbaş Mevzuat ve Toplu Sözleşme Başkan Yardımcısı, Hüseyin Aksungur Eğitim Ve Sosyal İşler Başkan Yardımcısı.

Sendika Merkezi’nde yapılan seçimde 190 üyeden 170 üye sandığa giderek oy kullandı. 3 oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde 95 oyu alan Mahmut Tökel yeniden Eğitim Bir-Sen Osmancık İlçe Temsilcisi olurken, diğer aday Medet Sezgen ise 72 oy aldı.

Seçim sonunda yeniden başkan seçilen Mahmut Tökel, “ Sendikamız demokrasi sınavından başarı ile geçti. Sayın Medet Sezgen ve ekibi bu seçimde kendimizin eksikliklerini görmemiz açısından kendimizi sorgulamamıza ve sendikamızın güçlenmesine çok büyük katkıda bulunmuştur. Kendilerine teşekkür ediyorum. Kardeşçe bir seçim oldu. Bize göre bu seçimin galibi Eğitim-Bir-Sen oldu” dedi.

Sezgen ise, “ Seçimi dostluk kazanmıştır. Bizler bundan sonra da sendikamıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Mahmut Başkanı ve yönetimini tebrik ediyor ve hayırlı olsun diyorum” dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Osmancık Eğitim Bir-Sen 'Tökel' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement