Osmancık'ta Urfa Sıra Geceleri - Son Dakika
Güncel

Osmancık'ta Urfa Sıra Geceleri

Osmancık\'ta Urfa Sıra Geceleri

Osmancık'ta Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şubesi Urfa Sıra Geceleri'ni Osmancık'a getirdi.

22.01.2015 18:07  Güncelleme: 21:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Osmancık ilçesi'nde Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şubesi Urfa Sıra Geceleri'ni Osmancık'a getirdi.

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şubesi Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleştirilen sıra gecesine katılım yoğun oldu. Çeşitli türkülerin seslendirildiği gecede yapılan çiğ köfte de misafirlere ikram edildi.

Sıra gecesinin açılış konuşmasını yapan Kazım Sekili, Dernek olarak Osmancık'ta çok önemli çalışmalara imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydettı. Sekili, kaliteli ekip arkadaşlarım sayesinde Osmancık'ta ekol olacak çalışmalara imza attıklarının altını çizdi. Fırsat verildiğinde ve çeşitli engellemelerle karşılaşmadığımız takdirde de şehir medeniyetinin en doruk noktasına çıkan bir Osmancık'ı görmemiz mümkün olacağını dile getiren Sekili, "Bizim bu konuda kendimize olan güvenimiz tam. Osmancık halkından biraz daha destek bekliyoruz." dedi.

Sekili konuşmalarına şöyle devam etti. "Çeşitli türkülerle devam eden gecede kendisi de Urfalı olan Cem Örtün, sıra gecelerinin kültürümüz bakımından önemini ve sıra gecelerinin bir eğlence programı değil, bir kültür programı olduğunu" belirtti. Kazım Sekili Bundan sonra da aslına uygun olarak Sıra Gecelerinin Osmancık'ta devam edeceğini ifade etti.

HABER:Mustafa ULUSOY

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Osmancık'ta Urfa Sıra Geceleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement