Otobüs Kazasının Ardından - Son Dakika
Güncel

Otobüs Kazasının Ardından

Otobüs Kazasının Ardından

Samsun Gerede arası D-100 Karayolunda sabah saatlerinde meydana gelen kazada, 2 kişi öldü, 28 kişi de yaralandı.

11.03.2014 13:13

Samsun Gerede arası D-100 Karayolunda sabah saatlerinde meydana gelen kazada, 2 kişi öldü, 28 kişi de yaralandı.

Bayburt'tan İstanbul'a cenazeye giden Naci Aksu idaresindeki 34 UV 4000 plakalı yolcu otobüsü, Karabük'ün Eskipazar ilçesi Bayındır mevkiinde bariyerlere çarparak 100 metre sürüklendikten sonra devrildi.

Kazada yaralanan yolcular sürücünün uyuduğunu iddia ederken, otobüste 27 yolcu ve 3 otobüs personeli bulunduğu belirtildi.

Otobüs içindeki yaralılar yoldan geçen diğer sürücüler ve olay yerine ulaşan 112 ve polis ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı.

Kazada yaralanan yolculardan 15'i Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine, 4'ü Özel Medikar Hastanesine 4'ü de KBÜ Eğitim Araştırma 5000 Evler Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesine kaldırıldı. 5 yaralı ise durumlarının iyi olduğunu söyleyerek hastaneye gitmedi.

Kazada ölen Süleyman Memiş ve eşi Meryem Memiş otobüs altında kalarak hayatını kaybederken, cesetleri vincin otobüsü kaldırmasıyla çıkarıldı.

YARALIYI SEDYEDEN DÜŞÜRDÜLER

Kazada yaralanan yolcuların çoğu Karabük KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, bir yaralı ambulanstan indirildiği sırada yere düşürüldü.

Kazada yaralanan yolcuların isimleri tespit edilenler: "Mevlüt Aksu, Erdal Savaş, Zübeyde Okutar, Naci Aksu, Fadime Meral, Enver Akyüz, Ömer Aydın, Taşkın Meral, Nadide Akyüz, Necmettin Yıldız, Yusuf Akyüz, Eyüp Akyüz, Fazlı Savaş, Orhan Karataş, Sumani Akyüz, Burhan Aydın, Hüseyin Memiş, Yılmaz Gökdiken, Nevzat Akyüz, Nuh Akyüz."

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Otobüs Kazasının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement