Telefon Dinlemelerine Muhalefetten Açıklama - Son Dakika
Güncel

Telefon Dinlemelerine Muhalefetten Açıklama

Telefon Dinlemelerine Muhalefetten Açıklama

Mahkeme kararı ile telefon dinlemeleri hakkında MHP lideri Bahçeli, "Genel merkezimizin dinlendiğini biliyoruz" derken, CHP "Buzdağının ucu" dedi.

24.02.2014 11:10  Güncelleme: 12:26

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve  İkitelli Organize Sanayi Sitesi Eskop'u ziyareti sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"HOŞGÖRÜYLE KARŞILIYORUZ"

Bir gazetecinin, "paralel yapı"nın mahkeme kararıyla telefon dinlemelerine ilişkin haberlerle ilgili sorusu üzerine Bahçeli, "MHP Genel Merkezi'nin dinlendiğini biliyoruz. Bunu, medya aracılığıyla düşüncelerimizi aktaramadığımız kesimlere, bu dinleme vasıtasıyla aktarıldığını kabul ettiğimiz için, hoşgörüyle karşılıyoruz." diye konuştu.

CHP BURSA MİLLETVEKİLİ: BU, BUZDAĞININ YALNIZCA UCU

CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemir, "parelel yapı"nın 7 bin kişiyi dinlendiği iddiasıyla ilgili, "Bu dinleme buzdağının yalnızca ucudur. Birinci derece sorumlusu Başbakan ve hükümettir" dedi.

Erdemir, Pir Sultan Abdal 2 Temmuz Kültür ve Eğitim Vakfı'nın eski ve yeni yöneticileriyle TBMM'de düzenlediği basın toplantısı düzenledi. Erdemir, bir gazetede yer alan 7 bin kişinin dinlendiği iddiasıyla ilgili soruyu yanıtlarken de şunları söyledi:

"En doğru değerlendirmeyi vatandaşımız yaptı. Sosyal medyayı takip edenler şunu görmüştür; pek çok vatandaşımız 'ben de dinleniyormuşum' ya da 'tüh ben yokmuşum' dedi. Ben bunu bir sivil itaatsizlik tepkisi olarak görüyorum. Vatandaşların artık hepsi dinlendiği kanısındadır. Dinlenmemeyi bir hakaret olarak algılamaktadır. Dinlenmiyor olmak bugünkü haksızlıklara, hukuksuzluklara karşı çıkmayan bir profilin yansıması olarak algılanmaktadır"

Aykan Erdemir, devlet eliyle de çok daha kapsamlı dinleme yapıldığını ileri sürerek, "Bu buzdağının yalnızca ucudur. Birinci derece sorumlusu da Sayın Başbakan ve hükümettir" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Telefon Dinlemelerine Muhalefetten Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ADEM CETİN: keser döner sap döner gelir birgün hesap döner.hesap şaştı bir insan kendinden eminse dinlense ne olur dinlenmese.nasıl olsa herşeyi kaydeden bir yaratıcı var.rabbim bu ülkeye iyi işler yapmayı halis işler yapmayı nasip etsin aminnnnnn 4 1 Yanıtla

Advertisement