Pehlivanlar Er Meydanında - Son Dakika
Güncel

Pehlivanlar Er Meydanında

Pehlivanlar Er Meydanında

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile DAĞ-DER´in ortaklaşa düzenlediği 4. Yağlı Güreş Şenliği, pehlivanları Botanik Park´taki er meydanında buluşturdu.

23.09.2013 14:50  Güncelleme: 16:12

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile DAĞ-DER tarafından ortaklaşa düzenlenen 4. Yağlı Güreş Şenliği, Botanik Park´ta gerçekleşti. Toplam 13 kategoride 300 pehlivanın kıyasıya mücadele ettiği şenlik, birbirinden çekişmeli anlara sahne oldu.

Avrupa´da ve Türkiye'de elde ettiği başarılı sonuçlarla güreş sporu dendiğinde akla ilk gelen takımlardan olan Bursa Büyükşehir Belediyespor güreş takımı, toplam 40 sporcuyla müsabakalarda yer aldı. Toplam 11 başpehlivanın yarıştığı ´Baş´ kategorisinde Ali Rıza Kaya birinci, Hasan Tuna ikinci, Hasan Cengiz üçüncü, Fevzi Çakır da dördüncü oldu. Baş kategorisinin bir altı olan ´Başaltı´ kategorisinde ise İsmail Varol birinci, Davut Cansel ikinci, Ercan Gençdal üçüncü, Metin Kılıç da dördüncü oldu. Dereceye girenler kupa ve parayla ödüllendirildi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği 1. Yağlı Güreş Şenliği´ne Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdullah Karadağ´ın yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya ve AK Parti 22. dönem Milletvekili Faruk Anbarcıoğlu da katıldı. Müsabakalarda dereceye girenler ödüllerini, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdullah Karadağ´ın elinden aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pehlivanlar Er Meydanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement