Polisten Kaçtı, Kaza Yapınca "Ölmek İstiyorum" Dedi - Son Dakika
Güncel

Polisten Kaçtı, Kaza Yapınca "Ölmek İstiyorum" Dedi

Polisten Kaçtı, Kaza Yapınca "Ölmek İstiyorum" Dedi

Konya'da 'Dur' ihtarına uymayan sürücü 26 yaşındaki Rıfat Hışır dehşet gecesi yaşattı.

23.02.2013 13:03

Konya'da 'Dur' ihtarına uymayan sürücü 26 yaşındaki Rıfat Hışır dehşet gecesi yaşattı. Rıfat Hışır yönetimindeki otomobille önce polis aracına çarptı. Kontrolden çıkan bu araca arkadan gelen TIR çarpınca polis memurları Tayip Ballık ve Ali Çaldağ, kovalamaca sırasında da duvara bindiren otomobilde Rıfat Hışır ve Mustafa Teke yaralandı. Kanlar içinde yerde yatıp ambulans bekleyen sürücü Rıfat Hışır, "Ölmek istiyorum ölmek. Yaşamak istemiyorum" diyerek gözyaşı döktü.

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, Konya- Ereğli karayolunda saat 02.00 sıralarında denetim yaparken Rıfat Hışır yönetimindeki 42 BJT 19 plakalı otomobili durdurmak istedi. Sürücü ihtara uymadı ve gaza basarak kaçmaya başladı. Ekiplerin peşine düştüğü otomobil, polis aracına çarptı. Kontrolden çıkan polis aracına arkadan gelen TIR çarptı. Kazada polis memurları Tayip Ballık ve Ali Çaldağ hafif yaralanırken araçta bulunanlar kaçmaya devam etti. Hastaneye kaldırılan polis memurları ayakta tedavi gördü.

Polisleri peşine takan Rıfat Hışır, merkez Karatay İlçesi Yediler Mahallesi Ergürü Sokak'ta direksiyon kontrolünü yitirince bir evin bahçe duvarına çarptı. Bu kazayla kovalamaca biterken,sürücü Rıfat Hışır ve yanında bulunan arkadaşı Mustafa Teke araçtan yola savrularak ağır yaralandı. Polisler, yaralılar için ambulans çağırdı. Ambulans gelene kadar yerde kanlar içinde yatan Rıfat Hışır, "Ölmek istiyorum ölmek. Yaşamak istemiyorum" diyerek ağlamaya başlarken, arkadaşı Mustafa Teke ise "Araban gitti" dedi. Gelen ambulanslarla Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedaviye alındı.

"RIFAT'A DUR DEDİM, DURMADI"

Hastanede ifade veren yaralılardan Mustafa Teke, "Otomobil benim, Rıfat kullanıyordu. Niye durmadı bilmiyorum. Ben alkollü değilim. Bir bira içtim. Alkolde bir sıkıntı yok benim. Eşimle kavga ettik. Canım sıkıldı da Rıfat ile şöyle bir turlayalım dedim. Rıfat'a çok kez ikaz ettim ama durmadı. 'Çek sağa en fazla 500-1000 lira ceza yeriz' dedim. Ama o durmadı. Kafasının bozuk olduğunu ve durmayacağını söyledi. Sonra duvara çarparak durabildi. Polis aracında ne hasar varsa ben hepsini ödeyeceğim" dedi

Yapılan araştırmada 'dur' ihtarına uymayan sürücünün kullandığı otomobilin camlarının filmle kaplanması nedeniyle ceza yazıldığı ve araç için trafikten men kararı olduğu ortaya çıktı. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polisten Kaçtı, Kaza Yapınca 'Ölmek İstiyorum' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement