Ramazan'da Gerçek Baklavanın Adresi - Son Dakika
Güncel

Ramazan'da Gerçek Baklavanın Adresi

Ramazan\'da Gerçek Baklavanın Adresi

Faruk Güllüoğlu, tatlı satışının en yoğun olduğu Ramazan ayında da sofraların vazgeçilmez adresi olmayı hedefliyor.

21.06.2013 09:31

Ramazan Sofralarının Vazgeçilmezi Yine Baklava Olacak!

Ülkemizde baklava denince akla gelen en önemli markaların ve üreticilerin başında yer alan Faruk Güllüoğlu, tatlı satışının en yoğun olduğu Ramazan ayında da sofraların vazgeçilmez adresi olmayı hedefliyor. Baklava ve tüm tatlı satışlarının ülkemizde en yüksek satış grafiğine ulaştığı Ramazan ayında Antep fıstığından cevize kadar geniş bir lezzet yelpazesiyle ve el işçiliğiyle şekillendirilen 35 farklı baklava çeşidi, Faruk Güllüoğlu mağazalarında tüm tatlı severleri bekliyor olacak. Ramazan sofralarına günlük üretim baklavalarıyla gerçek tadını verecek olan Faruk Güllüoğlu, ülkemizde İstanbul, Antalya ve Çorlu'nun yanı sıra Azerbaycan ve Estonya'da yer alan toplam 42 mağazada hizmet vermeye devam ediyor.

Geleneksel Türk tatlılarının sultanı olan el emeği ve mükemmel malzeme kullanımıyla ustalığın lezzetli bir harmanı olarak ön plana çıkan baklava, yaklaşan Ramazan ayında da yine sofraların vazgeçilmezi olacak. Geçmişi Orta Asya'daki atalarımıza kadar dayanan ve %100 Türk tatlısı olan baklavayı sınırlar ötesine taşımak hayali ile yola çıkan Faruk Güllüoğlu, 35 farklı baklava çeşidiyle yine bir Ramazan ayının daha vazgeçilmez adresi olmayı hedefliyor. İstanbul, Antalya ve Çorlu'nun yanı sıra Azerbaycan ve Estonya'da yer alan toplam 42 mağazada müşterilerine hizmet vermeye devam eden Faruk Güllüoğlu, Antep fıstıklıdan cevizliye kadar değişen ve günlük üretim farkıyla taze biçimde sofralarda yerini alacak baklava çeşitleriyle yine lezzet farkını ortaya koyacak.

Harran Ovası'nın buğdayı, Gaziantep'in fıstığı ve Urfa'nın tereyağıyla şekillendirilen Faruk Güllüoğlu, başta Almanya, İsviçre, Japonya, Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya, Ukrayna, ABD ve Kuzey Avrupa ülkeleri olmak üzere 30 ülkeye baklava ve yine kendi üretimi olan Lalin grubu ürünleri ihraç etmektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ramazan'da Gerçek Baklavanın Adresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement