Şampiyonluk Kupasını Başkan Toksoy'a Verdiler - Son Dakika
Güncel

Şampiyonluk Kupasını Başkan Toksoy'a Verdiler

Şampiyonluk Kupasını Başkan Toksoy\'a Verdiler

2015-2016 Futbol Sezonu Hatay 1. Amatör Ligi Play-Off karşılaşmalarının son maçları oynandı.

11.04.2016 16:26  Güncelleme: 16:33

Dörtyol 9 Ocak Stadında oynanan karşılaşmada coşkulu taraftarının da desteğiyle Dörtyol Esnaf Spor, Nardüzü Gençlik ve Spor kulübünü 7-0 mağlup ederek şampiyon oldu Süper Amatör Lige yükseldi.

Ligin bitmesine 1 hafta kala puanını 17 ye çıkartan son maçınıda kazanarak şampiyon olan Dörtyol Esnaf spor, önümüzdeki sezonda Hatay Süper amatör liginde mücadele etmeye hak kazandı.

Hatay 1. Amatör Futbol Liginde mücadele eden ve 2015-2016 Play-Off karşılaşmaları sonucunda 26 maçtır namağlup yenilgisiz şampiyon olarak Hatay Süper Amatör Ligine yükselen Dörtyol Esnafspor Takımı şampiyonluk kupasını Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy'u makamında ziyaret ederek kupayı takdim etti.

Dörtyol Belediyesi makam odasında gerçekleşen ziyarette Dörtyol Esnafspor Takımı Antrenör ve Kaptanı Uğur Karabulut, Bazı Yöneticiler ve Takım Oyuncu-ları hazır bulundu.

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Esnafspor Takımı Antrenör ve Takım Kaptanı Uğur Karabulut, Hatay'da amatör ligde mücadele eden 76 takım arasında son 26 maçtır yenilmeyerek şampiyon olduklarını şampiyonluk kupasını Dörtyol'a kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve gelecek sezon Hatay Süper Amatör Ligde mücadele edeceklerini belirterek "Dörtyol Esnafspor olarak elde ettiğimiz bu başarıda bizleri her zaman destekleyen başta siz değerli Başkanımız olmak üzere maçlarımıza gelerek bizleri yalnız bırakmayan futbolseverlerimizin katkısı takım olarak bizleri motive etti. Esnafspor olarak futbolda Dörtyol'umuzun adını duyurmak için çıktığımız bu yolda kazandığımız şampiyonluğu Siz Değerli Başkanımızın nezdinde tüm ilçemize armağan ediyoruz" dedi.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy'da yaptığı konuşmada Dörtyol Esnafspor yönetici, teknik heyet ve futbolcularını şampiyonluk başarılarından dolayı kutlayarak tebrik ettiğini belirterek "milli mücadele meşalesinin yakıldığı, milli ruhun şahlandığı Türkmen ilçemiz Dörtyol'umuzun Hatay Amatör Futbol Liginde oynayan güzide spor kulüplerinden olan Esnafspor'umuzun zorlu bir maraton serüveni sonunda 1. Amatör Play-Of maçları sonunda şampiyon olmasından mutluluk duydum. İlçemizde kendi branşlarında mücadele eden spor kulüplerimiz başarılarıyla bizleri gururlandırırken aynı zamanda başarılı sporcu kardeşlerimizin de yetişmesine vesile olmaktadır. Bu vesileyle Dörtyol Esnafspor Futbol Kulübümüzün şampiyonluğu şahsım ve ilçem adına bir kez daha tebrik ediyor. Başta değerli yöneticileri, teknik heyeti ve yüreklerini ortaya koyarak mücadele eden genç futbolcu kardeşlerime gelecek sezonda bir üst lig olan Süper Amatör Liginde başarılarının devamını diliyorum" dedi. Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, konuşmasının sonunda spor kulüplerine bundan önce olduğu gibi bundan sonrada imkanlar ölçüsünde destek olma çabası içerisinde olacaklarını söyledi.

Gerçekleşen ziyarette Dörtyol Esnafspor heyeti şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Yaşar Toksoy'a verdiler. Başkan Toksoy'da, Esnafspor heyetine çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şampiyonluk Kupasını Başkan Toksoy'a Verdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement