SEDAŞ Dağıtım Direktöründen Cözüm Odaklı Ziyaret - Son Dakika
Güncel

SEDAŞ Dağıtım Direktöründen Cözüm Odaklı Ziyaret

SEDAŞ Dağıtım Direktöründen Cözüm Odaklı Ziyaret

SEDAŞ Dağıtım Direktörü Bekircan'dan Dilovası Belediyesine çözüm odaklı ziyaret

20.04.2013 14:26

SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan, SEDAŞ'ın görev yaptığı bölgenin, Batıdan doğuya olmak üzere, Gebze Çayırovadan başlayıp, Bolu ilinin Gerede ilçesine kadar, Ankara ile İstanbul arasında 270 kilometrelik bir alanda 20 bin kilometrekarelik bir alanı kapsadığını 4 il ve 45 İlçede 66 Belediye bölgesinde pek çok kurumla iletişim içinde olduğunu ve Dilovası Belediye Başkanlığını ziyarete geldiklerini ifade etti.

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan'ı makamında ağırladı. SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan, dağıtım şebekesiyle ilgili kendisine iletilen konuları, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ile birlikte yerinde inceledi.

Bekircan ve Yaman'a SEDAŞ Dağıtım Varlıkları Müdürü Enver Aka, Dağıtım Varlıkları Yapım Müdürü Osman Özer de eşlik etti. Enerji nakil hattı güzergahında şebekeyi ve trafoları da inceleyen SEDAŞ üst düzey yöneticileri, "Özellikle Yavuz Selim caddesinde yatırım programı kapsamında değerlendirilecek konuları yerinde incelememiz çok isabetli oldu" dediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SEDAŞ Dağıtım Direktöründen Cözüm Odaklı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement