Sel sularında böyle yıkandı! Göle dönen sokakta yağmur suyuyla duş aldı - Son Dakika
Güncel

Sel sularında böyle yıkandı! Göle dönen sokakta yağmur suyuyla duş aldı

Metroloji Genel Müdürlüğü'nün yağış uyarısının ardından Bursa'da etkisini gösteren yağmur bazı ilçelerde sele neden oldu. Dereleri taşıran yağışta trafikteki sürücüler ilerlemekte zorluk çekerken, bazı ev ve iş yerlerinde ise maddi hasar meydana geldi. Boyalıca Mahallesi'nde yağmurun göle çevirdiği sokakta ise bir vatandaş kimseye aldırış etmeden yağışın altında duş aldı. O anlar çevredekilerin kamerasına yansırken, belediye ekipleri ise oluşan tahribatın giderilmesi için kolları sıvadı.

08.07.2023 18:31  Güncelleme: 23:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İznik ilçesinde etkisini gösteren şiddetli yağış sele neden olurken, ilginç görüntüler kaydedildi. Bir adam, sokakta kimseye aldırış etmeden duş aldı.

ŞİDDETLİ YAĞIŞ SELE NEDEN OLDU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yağış uyarısının ardından Bursa'da etkisini gösteren yağmur bazı ilçelerde sele neden oldu. Dereleri taşıran yağışta trafikteki sürücüler ilerlemekte zorluk çekerken, bazı ev ve iş yerlerinde ise maddi hasar meydana geldi.

Sel sularında böyle yıkandı Göle dönen sokakta yağmur suyuyla duş aldı

SOKAK ORTASINDA YAĞMUR SUYUYLA DUŞ ALDI

Boyalıca Mahallesi'nde yağmurun göle çevirdiği sokakta ise bir vatandaş kimseye aldırış etmeden yağışın altında duş aldı. O anlar çevredekilerin kamerasına yansırken, belediye ekipleri ise oluşan tahribatın giderilmesi için kolları sıvadı.

Sel sularında böyle yıkandı! Göle dönen sokakta yağmur suyuyla duş aldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sel sularında böyle yıkandı! Göle dönen sokakta yağmur suyuyla duş aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Beşiktaş 1903: Bursa belediyesi akp de değilmi chp de olsa troller ususurdu 0 0 Yanıtla

Advertisement