Sgk Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Güncel

Sgk Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sgk Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sosyal Güvenlik Kurumu Ankara İl Müdürlüğü, prim borcu bulunmayan ve düzenli olarak en fazla prim ödeyen ilk 10 işvereni plaket vererek ödüllendirdi.

19.05.2012 15:18

Sosyal Güvenlik Kurumu Ankara İl Müdürlüğü, prim borcu bulunmayan ve düzenli olarak en fazla prim ödeyen ilk 10 işvereni plaket vererek ödüllendirdi.

Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından Ankara Sanayi Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen törene; Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara Sanayi Odası Başkanı M. Nurettin Özdebir, SGK İl Müdürü Ali Pekten ile Ankara'da bulunan kurum ve kuruluş yetkilileri katıldı.

Törende konuşan Ankara Valisi Yüksel, toplumsal kalkınmada sosyal güvenliğin önemine değinerek, sürdürülebilir kalkınmada en önemli başlıklardan birinin sürdürülebilir sosyal güvenlik olduğunu söyledi. BM bin yıl milenyum hedefleri içerisinde sosyal güvenliğin önemle yer aldığını belirten Vali Yüksel, insanları sosyal güvenlikle buluşturmanın gelişmiş bir devletin görevi olduğunu vurguladı. Konuşmasında Türkiye'nin geçmiş sigorta hayatından örnekler veren Vali Yüksel, bugün gelinen noktada Türkiye'de yapılan en büyük reformlardan birinin Sosyal Güvenlik Reformu olduğunu söyledi. Ankara'da yapılan bir araştırmada en güvenilir kurumların başında SGK'nin geldiğini açıklayan Vali Yüksel, kurumun tüm birimleri ile Ankara'da pırıl pırıl görünümüyle vatandaşa güven ve hizmet verdiğine dikkat çekerek, "Etkin, verimli ve süratli hizmet anlayışı en çok hangi kuruma yakışıyor derseniz, ifade ederim ki en çok SGK' ye yakışmaktadır" dedi.

Vali

Yüksel, verilen plaketlerin emeğe saygıyı ifade ettiğini söyleyerek, "Bunun diğer işverenlere de örnek olmasını diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından plaket verme töreni gerçekleştirildi. 2011 yılında prim borcu bulunmayan ve en fazla sigortalı çalıştırdığı için ödül alarak ilk ona giren işverenler ise şöyle;

"Aselsan Elektrik San. A.Ş., Tusas-Türk Havacılık ve Uzay San. A.Ş., Türk Telekom, Başkent Üniversitesi, Park Temizlik A.Ş., Roketsan Roket San. ve Tic. A.Ş., Ortadoğu Rulman San. Tic.A.Ş., Enerjisa Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş., Türk Havayolları A.O. Uçuş İşletme, Assistt Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri." - ANKARA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement