"Sihirli Dokunuşu Çalışanlarımız Yapacak" - Son Dakika
Güncel

"Sihirli Dokunuşu Çalışanlarımız Yapacak"

"Sihirli Dokunuşu Çalışanlarımız Yapacak"

Geçtiğimiz yıl Lumberjack'i satın alan grup 2023 yılında Türkiye'nin 10 global markasından biri olmayı hedefliyor

21.02.2013 10:19

Geçtiğimiz yıl İtalyan Lumberjack'i satın alarak Avrupa'da adını duyuran Türkiye'nin lider ayakkabı perakendecisi Ziylan Grubu, dünya markası olma hedefini çalışanlarıyla paylaştı. Antalya'da 'Oyun Şimdi Başlıyor' sloganıyla düzenlenen toplantıda grubun yeni İK stratejileri de paylaşıldı.

Bünyesinde FLO, Polaris, Kinetix, Dockers ve Lumberjack başta olmak üzere çok sayıda marka barındıran Türkiye'nin lider ayakkabı perakendecisi olan Ziylan Grubu, 2023 yılında Türkiye'nin çıkaracağı 10 global markadan biri olma hedefini çalışanlarıyla paylaştı. Dünya Markası olma yolunda tüm süreçlerini yenileyen ve 2013 yılını atılım yılı ilan eden Ziylan Grubu, yeni İK stratejisini de "Hedefe odaklanmış, takım ruhuyla çalışan, sürekli gelişen ve geliştiren, mutlu, motivasyonu ve performansı yüksek çalışanlar" olarak belirledi.

Antalya'da Management Centre Türkiye işbirliğiyle 'Oyun Şimdi Başlıyor' sloganıyla düzenlenen "2013 Çalışan Toplantısı"nda konuşan Ziylan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan, "Bu toplantıda Ziylan Grubu'nun çalışanları olarak değil büyük bir ailenin fertleri olarak toplandık. Bugünlere sizlerle birlikte geldik. Geçtiğimiz yıl Lumberjack'i satın alarak adımızı tüm dünyada duyurduk. Şimdi sıra Dünya Markası olma hedefimizi gerçekleştirmekte" diye konuştu.

"Sihirli dokunuşu çalışanlarımız yapacak"

Geçtiğimiz yıl çok önemli bir değişim ve dönüşüm süreci için düğmeye bastıklarını hatırlatan Ziylan Grubu CEO'su Jaklin Güner, "Dünya markası yolculuğunda daha iyi bir Ziylan için danışmanlarla çalışıyoruz. Şu anda mutfağımızı topluyoruz, ev ödevlerimizi yapıyoruz. Ama bu hedefe ulaşmada asıl sihirli dokunuşu çalışanlarımız yapacak. Çalışanlarımızla güç birliği yaparsak, herkes bu işin bir parçası olursa, hep birlikte hedefe kilitlenirsek başarabiliriz. Ben Ziylan Grubu'nun çalışanlarında bu azmi görüyorum. Dünya Markası olma hedefi hiç uzak değil" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Sihirli Dokunuşu Çalışanlarımız Yapacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement