Şirvan Meslek Lisesine Kavuşuyor - Son Dakika
Güncel

Şirvan Meslek Lisesine Kavuşuyor

Şirvan Meslek Lisesine Kavuşuyor

Ali Coşkun Duyak, "Park Elektrik A.Ş. eğitime destek kapsamında, bir çok yatırımı hayata geçirmiştir' dedi.'

16.01.2013 12:18  Güncelleme: 12:23

Şirvan İlçesinde faaliyet gösteren Park Elektrik Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş.tarafından Şirvan İlçesine yaptırılacak olan, 16 derslikli Endüstri Meslek Lisesi için, 3 milyon TL' lik protokol, Vali Ahmet Aydın ve Park Elektrik Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Ali Coşkun Duyak, tarafından düzenlenen törenle imzalandı.

Valilik Makamında gerçekleşen protokol törenine; Vali Ahmet Aydın, Park Elektrik Aş. adına Ali Coşkun Duyak, İbrahim Saraçoğlu ve Şirvan kaymakamı Zafer Öz, katıldı.

Valilik makamında gerçekleşen protokol töreninde konuşan Vali Ahmet Aydın,"Park Elektrik A.Ş tarafından ilk etapta 3 milyonluk eğitim desteği ile Şirvan ilçemizde 16 derslikli Endüstri Meslek Lisesinin yapılması, bölgemizde gelişen enerji sektöründe ihtiyaç duyulan nitelikli ara eleman ihtiyacının karşılanması konusunda, büyük bir eksiği giderecektir."dedi.

Siirt'in son yıllarda eğitim alanında yakaladığı başarılara da vurgu yapan Vali Aydın,"bu önemli eğitim yatırımının diğer hayırsever işadamlarına örnek olması temennisinde bulunarak, Park Elektrik A.Ş 'nin eğitime gösterdikleri duyarlılıklarından ve desteklerinden dolayı, Ciner gurubu yönetim kurulu başkanı sayın Turgay Ciner' in şahsında emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

Eğitimin önemine vurgu yapan, enerji ve madencilik başkan yardımcısı Ali Coşkun Duyak," Park Elektrik A.Ş. eğitime destek kapsamında, bir çok yatırımı hayata geçirmiştir. Bunun en güzel örneklerinden biride Şirvan İlçemize yapılacak olan Endüstri Meslek Lisesi olacaktır. Bu anlamda, Park elektrik a.ş.'nin eğitime olan desteği ve yatırımları devam edecektir." dedi.

Şirvan Kaymakamı Zafer Öz ise,"Sayın Valimiz Ahmet Aydın'ın himayelerinde, yapmış olduğumuz çalışmalar, bugün mutlu son ile neticelendi. Şirvan ilçemizin ihtiyacı olan böyle anlamlı bir eğitim yatırımının yapılmasına destek veren,sayın valimiz Ahmet Aydın'a, Park elektrik A.ş.'nin çok kıymetli yöneticilerine şahsım ve Şirvan halkı adına teşekkür ediyorum."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şirvan Meslek Lisesine Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement