Sizce Hangisi Daha Şaşırtıcı - Son Dakika
Güncel

Sizce Hangisi Daha Şaşırtıcı

Sizce Hangisi Daha Şaşırtıcı

Bayramda Hindistan turu mu, bayramda Gazella ile Hindistan turu mu?

05.10.2011 10:46

Hindistan sürprizlerle dolu bir ülke. Bu sürprizleri hayat boyu unutulmayacak hatta nesilden nesle anlatılacak derin anılara, seyahatinizi ise şaşırtıcı bir konfor deneyimine dönüştürmenin sırrı ise burada: Gazella ile Hindistan turu!

Gazella turları, tatil kavramına sıra dışı bir yaklaşım getirirken katılımcılarına seyahat esnasında bilmedikleri ekstra maliyet çıkarmama taahhüdüyle öne çıkıyor. Gazella'nın farklılaştırıcı özelliklerin başında ise gerek ziyaret edilen ülkeler, gerekse katılımcılar üzerinde yapılan kapsamlı araştırmalar geliyor. Bu sonuçlara göre tizlikle düzenlenen ve ihtiyaç duyulan her şeyin dahil edildiği seyahat programlarıyla, geleneklerin ve ritüellerin hâkimiyetindeki Hindistan'ın eşsiz doğa güzelliklerini, mimarisini ve renkliliğini yan yana koyunca tatilseverlerin belleklerinde hiç unutamayacakları bir Hindistan turu olacağı garanti dense yeridir.

Milyarlarca Hintli, rengarenk giysilerinin arkasında ne gizemler saklıyor? Yüzyıllardır farklı dinlerin, dillerin, kültürlerin ve kimliklerin bir arada yaşadığı Hindistan bugün kuşkusuz dünyanın en fazla merak uyandıran ülkelerinden biri. Fil sırtında ünlü Amber Kalesi'nin kapısına dayanma, Taj Mahal'in gizemini keşfetme, Ganj ayinlerine tanık olma ve tam anlamıyla bir yemek ziyafeti yaşama fikri sizi heyecanlandırıyorsa, Gazella'nın 04-12 Kasım tarihleri arasındaki Hindistan turu tam size göre. Misafirperver Hint halkını da yakından tanıyınca hayran kalacağınıza kesin gözüyle bakabilirsiniz.

Turlarında ziyaret edilen yerlerin kendine has dokusunu ve yaşam tarzını en iyi şekilde yansıtmaya özen gösteren Gazella, 4–12 Kasım tarihleri arasında Hindistan'a 1.995 Euro'luk bir tur düzenliyor. Gazella'nın tur ücreti, ev-havaalanı arası transferlerini, gidiş-dönüş ve iç hatlar uçak biletlerini, Jaipur, Agra, Varanasi ve Delhi'ye düzenlenecek tüm gezileri, 5 yıldızlı otel konaklamaları, sabah kahvaltıları ve tüm akşam yemeklerini kapsıyor.

En ince ayrıntısına kadar planlanan Gazella turları, katılımcılarına seyahat esnasında bilmedikleri ekstra maliyet çıkarmama taahhüdünün yanı sıra görülmezse pişman olunacak bir dünya köşesini, güzelliği unutulmayacak bir Gazella bakış açısıyla sergiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sizce Hangisi Daha Şaşırtıcı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement