Soma'da 1 İşçinin Öldüğü Maden Kazası - Son Dakika
Güncel

Soma'da 1 İşçinin Öldüğü Maden Kazası

Soma\'da 1 İşçinin Öldüğü Maden Kazası

Soma'daki özel bir maden ocağında meydana gelen kazada hayatını kaybeden işçi Metin Keskin, toprağa verildi.

03.09.2014 18:41

Soma'daki özel bir maden ocağında meydana gelen kazada hayatını kaybeden işçi Metin Keskin, Soma'da toprağa verildi.

Kazada hayatını kaybeden işçi Keskin'in cenazesi, cenaze aracı ile ilk olarak ikamet ettiği Zafer Mahellesi Köken sokaktaki evinin önüne getirildi.

Eşi Emine ve çocukları Melek, Rukiye ve Sude ile annesi Rukiye ve babası Mustafa ve kardeşleri Ahmet ve Mehmet Keskin tarafından helalik alınması ardından, dua okundu. Dua esnasında Eşi Emine ve annesi Rukiye çevresindeklierin yardımıyla ayakta güçlükle durabildi.

Keskin'in cenazesi daha sonra gözyaşları arasında cenaze töreni için evlerinin yakınındaki Merkez Cami'ne omuzlarda taşınarak götürüldü.

İkindi namazına mütakip kılınan cenaze namazı ardından Keskin'in cenazesi, yine omuzlarda taşınarak Güney Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine Soma Kaymakamı Bahattin Atçı, CHP Manisa milletvekili Özgür Özel ile Keskin'in ailesi, yakınları, mesai arkadaşları ile maden işçileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Soma ilçesi Eynez bölgesindeki İmbat Madencilik'te gündüz vardiyasında çalışan 3 çocuk babası Metin Keskin (36), madende topan ile direk arasına sıkışmış, ve sıkıştığı yerden mesai arkadaşları tarafından çıkarılması ardından işyerine ait ambulans ile hastaneye götürülürken hayatını kaybetmişti. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Soma'da 1 İşçinin Öldüğü Maden Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement