Son dakika haber... Kırmızı ışıkta 2 otomobile ateş açıldı: 2 kadın öldü, 1 yaralı (2) - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber... Kırmızı ışıkta 2 otomobile ateş açıldı: 2 kadın öldü, 1 yaralı (2)

Son dakika haber... Kırmızı ışıkta 2 otomobile ateş açıldı: 2 kadın öldü, 1 yaralı (2)

Son dakika haber: SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYAN ARACIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI Kocaeli'nin Gebze ilçesi Beylikbağı Mahallesi'nde 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin de ağır yaralandığı silahlı saldırının hemen ardından yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

13.02.2022 15:18  Güncelleme: 15:42

SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYAN ARACIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Beylikbağı Mahallesi'nde 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin de ağır yaralandığı silahlı saldırının hemen ardından yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde öldürülen 2 kadının içerisinde bulunduğu kırmızı renkteki otomobilin kavşağa geldiği sırada yaşanan saldırının ardından yavaşlayarak durduğu ve vatandaşların aracın çevresine toplandığı görüldü. Ayrıca görüntülerin devamında otomobilin bir süre sonra yeniden hareket ettiği ve etrafındaki vatandaşların aracı durdurmaya çalıştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

'DÜKKANI AÇARKEN SİLAH SESLERİNİ DUYDUM' Sabah saatlerinde börekçi dükkanını açtığı sırada silah sesleri duyduğunu söyleyen Yunus Daşdemir, "Sabah dükkanı açmaya geldim. Sonra trafik ışıklarının olduğu yerden silah sesleri yükseldi. Ben olayı gördüm. 2-3 kişi arabadan inip arabaya ateş açtı. Kadınlar ölürken yaralanan bir kişi de kaçtı. Yaralı ambulansla götürüldü. Ateş edenler de kaçtılar" dedi. Olayın meydana geldiği yerde taksicilik yapan Aydın Demir, "Sabaha karşı 5 sıraları bir aracın ışıklarda durması sonucu takip eden aracın 2 kadını vurup 1 erkeği de yaraladığını duyduk" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haber... Kırmızı ışıkta 2 otomobile ateş açıldı: 2 kadın öldü, 1 yaralı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement