Son dakika haberleri! DHA İSTANBUL BÜLTENİ -1 - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri! DHA İSTANBUL BÜLTENİ -1

Son dakika haberleri! DHA İSTANBUL BÜLTENİ -1

Gelen son dakika haberlerine göre KORONAVİRÜS ile mücadele kapsamında alınan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması devam ederken İstanbul'da polis denetimleri aralıksız sürüyor.

12.12.2020 06:50  Güncelleme: 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
KORONAVİRÜS ile mücadele kapsamında alınan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması devam ederken İstanbul'da polis denetimleri aralıksız sürüyor.Tüm dünyada etkisini sürdüren koronavirüs ile mücadele kapsamında Türkiye genelinde alınan 56 saatlik hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması dün saat 21.00'da başladı. Kısıtlamanın başlamasıyla İstanbul'da polis denetimleri de aralıksız devam etti. Sokağa çıkan vatandaşların evraklarının kontrol edildiği denetimlerde kurallara uymayanlara para cezası kesildi.

KONTROL NOKTASINDAN KAÇTIİstanbul'da denetim yapılan noktalardan biri de Merter'de D100 Karayolu oldu. Bir otomobil sürücüsü, polis kontrol noktasından kaçtı. Kaçan otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: ------------------------------ Bağdat Caddesi denetim-D100 Merter denetim-Vatandaşların evraklarının kontrol edilmesi-Bir otomobilin denetimden kaçması-Genel ve detay görüntüler

===================

5- ESENLER'DE MARKETTE TACİZ İDDİASIYLA TEPKİ ALAN GÖRÜNTÜLERE İLİŞKİN EMNİYETTEN İKİNCİ AÇIKLAMA

İSTANBUL DHA Esenler'de market içinde bir kişinin alışveriş yapan kadını taciz ettiği iddia edilerek paylaşılan ve büyük tepki alan görüntülere ilişkin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden bir açıklama daha yapıldı.Açıklamada, "İstanbul Emniyet Müdürlüğü Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince bazı sosyal medya hesaplarında 'zihinsel engelli bir kız çocuğuna bir markette cinsel taciz anları' şeklinde yapılan paylaşıma istinaden yürütülen çalışmada;

Kazım Karabekir Mahallesi Endülüs Caddesi üzerinde bir işyerinde gerçekleştiği anlaşılan konu ile ilgili paylaşımda taciz ettiği iddia olunan şahsın Ali Ö.(47) olduğu tespit edilmiş, şüpheli şahıs görevlilerimizce İstanbul Bayrampaşa Otogarında yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli şahsa yaptırılan fotoğraf teşhisinde, şüpheli şahıs mağdur şahıs ile ilgili görevlileri yanıltmak amacı ile kasıtlı olarak yanlış teşhis ve yönlendirmede bulunmuştur. Devam eden çalışmalarda yaşı küçük mağdur şahsın kimliği tespit edilmiş, ifadesi alınmak üzere Çocuk Büro Amirliğine intikal ettirilmiştir." ifadelerine yer verildi.

- İstanbul
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri! DHA İSTANBUL BÜLTENİ -1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement