SONAR Araştırma Şirketi Başkanı: AK Parti'nin Oyları Düştü - Son Dakika
Güncel

SONAR Araştırma Şirketi Başkanı: AK Parti'nin Oyları Düştü

SONAR'ın anketine göre, Başbakan ile oğlu arasında geçtiği iddia edilen ses kaydı çıktıktan sonra AK Parti'nin oylarında 15 puanlık kayıp yaşandı.

04.03.2014 11:05  Güncelleme: 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye­'nin ay­lar­dır ko­nuş­tu­ğu "17 Ara­lık yol­suz­luk ve rüş­vet ope­ras­yo­nu­", AK­ Parti'­ye bü­yük dar­be vur­du. Hü­kü­met ile ce­ma­at ara­sın­da­ki sa­vaş kızışırken; in­ter­ne­te sız­dı­rı­lan ses ka­yıt­la­rı, si­ya­se­tin ate­şi­ni yük­selt­ti.

Li­der­ler, se­çim mi­ting­le­rin­de ka­set­ler üze­rin­den bir­bir­le­ri­ne yük­le­nir­ken, Baş­ba­kan Er­doğa­n'­ın oğ­lu Bi­la­l'­le yap­tı­ğı öne sürülen ve ge­çen pa­zar­te­si çı­kan ses kay­dı, AK ­Parti'­nin oy­la­rın­da sert bir dü­şü­şe ne­den ol­du.

SONAR ARAŞTIRMA ŞİRKETİ BAŞKANI: AK PARTİ'NİN OYLARI 15 PUAN DÜŞTÜ

Sonar Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı yaptığı açıklamada, "Daha önceki seçimlerde bunu söyleyemiyorduk. Ancak şimdi söyleyebilirim ki AK Parti'nin oyları 15 puan düştü. Ayrıca AK Parti'yi yüzde 47'lerde gösteren anket şirketlerine şimdiden Allah kolaylık versin. Seçim sonuçları açıklandığında nasıl bir açıklama yapacaklar merak ediyorum." dedi.

SAHİLLER CHP'DE, İÇ ANADOLU VE KARADENİZ'DE MHP PATLAMA YAPACAK

Bayrakçı; "AK Parti'nin oy­la­rın­da 10-15 pua­na va­ran dü­şüş var. AK Parti, di­ğer par­ti­ler­le ba­şa baş ol­du­ğu pek çok be­le­di­ye­yi kay­be­de­bi­lir.

Sa­hil­ler CHP'­de an­cak MHP, İç Ana­do­lu ve Ka­ra­de­ni­z'­de pat­la­ma ya­pa­cak. An­tal­ya­'da CHP far­kı 10 pua­na ka­dar çı­kar­dı. Detay­lı ça­lış­ma­mı­zı çok ya­kın­da ka­mu­oyuy­la pay­la­şa­ca­ğız."


SONAR Araştırma Şirketi Başkanı: AK Parti\'nin Oyları Düştü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel SONAR Araştırma Şirketi Başkanı: AK Parti'nin Oyları Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (61)

  • zeki durmuş: İNADINA TAYİP..... 48 37 Yanıtla
  • AKP OYU YÜZDE ELLİİ: AKP OYU YÜZDE ELLİİİ, DENEYELİMMİ HODRİ MEYDAN, AKP DİYEN YEŞİLE DİĞERLERİ KIRMIZI BUTONA BASSIN ARKADAŞLAR SONUÇ ALTTA, HAYIRLI OLSUUN 32 53 Yanıtla
  • 5761: AKP sen bittin. hırsızlara kesinlikle oy yok. verende hırsıza ortak olur. 47 36 Yanıtla
  • ESAT KESKİN: SONARMISIN NE AYAKSIN SEN YALANDAROĞLU VE HOCAGİLLERİN PİS YARDAKÇISI VATAN HAİNLERİ OLUM SİZ DEĞİL ARTIK FERİŞTAHINIZ GELSE BU MİLLET AKILLANDI SİZE NEMEA YO SİZE KODESTE BOŞ YER VAR ORDADA BİRBİRİNİZİ DÜDÜKLERSİNİZ HEP BERABER SİZİ GİDİ ÇAKALLAR SİZİ.......SONUNA KADAR A K P SONUNA KADAR BÜYÜK REİSS YANINIZDAYIZ MİLLET ARTIK KARARINI VERDİ SİZİN SON NEFESLERİNİZ 34 39 Yanıtla
  • özer: aç tavuk rüyasında darı görürmüş hayelde iyidir neydi belirsiz kişilerin montajladığı şeylermi değiştirecek akpartinin oylarını 27 44 Yanıtla
  • ESKİ AKPLİ: ARTIK OY DEĞİL SELAM BİLE YOOOOOOOOOOOOK 42 26 Yanıtla
  • KARTAL TAŞ: cemaat o kadar dürüstki ALLAH DOSTUKİ AKP Yİ DENEDİK OLMADI SADET YADA BBP YE OY VERİN DEMEMİŞ CHP VE MHP HADEPE OY VERİN DEMİŞ :) 30 34 Yanıtla
    zAHTER: neden saadet desinki bu hırsızların fabrikası kim bak bakalım bbp onların mahalleye faydası olmaz 0 0
  • Ak Partili: YA SİZ TV AÇIP Bİ MEYDANLARA BAKIN BE KOMİKLER :) 24 36 Yanıtla
  • Güçlü TÜRKIYE: YÜZDE 65 küçük beyninize yazın 19 35 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement