Sönmez, Ak Parti'nin 11. Yılını Kutladı - Son Dakika
Güncel

Sönmez, Ak Parti'nin 11. Yılını Kutladı

Sönmez, Ak Parti\'nin 11. Yılını Kutladı

Sönmez, AK Parti'nin kuruluşunun 11. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

14.08.2012 21:16

AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez, AK Parti'nin kuruluşunun 11. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, ülkemizi karanlıktan aydınlığa çıkaran AK kadroların hayal edilemeyen bir çok hizmeti gerçekleştirerek, milletimizi hizmete, ülkemizi itibara kavuşturduğunu ifade etti.

Sönmez mesajında, AK Parti'nin kurulduğu günden bugüne kadar geçen sürede Türkiye'de hemen,hemen her alanda birçok önemli değişiklikler olduğunu belirterek şunları kaydetti; "14 Ağustos 2001 tarihinde Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 'artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak' sözleriyle kurulan AK Parti geçen 11 yıllık sürede Genel Başkanımızın liderliğinde ülkemize devrim niteliğinde hizmetler gerçekleştirmiş ve milletimizin yüzünü güldürmüştür. Kurulduğu tarihten bir yıl sonra yapılan genel seçimle iktidara tek başına gelen partimiz, gerçekleştirdiği hizmetler, yaptığı atılımlar ve milletimizin beğenisini kazanan projelerle hem ilimizde hem ülke genelinde her seçimde oyunu daha da artırmıştır. AK partimiz, sağlık, ekonomi, ulaştırma, enerji, eğitim, sosyal hizmetler başta olmak üzere hemen tüm hizmet alanlarında gerçekleştirilen hizmet ve reformlarla milletimizin sevgisini, desteğini ve duasını almıştır.

Ülkemizin her kenti adeta bölünmüş yollarla çevrilmiş; havayolları halkın yolu haline gelmiş, özel sağlık hizmetinden her insanımız faydalanmaya başlamış, çocuklarımız ders kitaplarına ücretsiz kavuşmuş, engelli vatandaşlarımıza maaş bağlanmış, adliyeler saraya taşınmış, tarım ve hayvancılık desteklenmiş, teşvik kredileri ile her ilimizin kalkınması için yatırımcılara ciddi kaynaklar aktarılmış, BEL-DES ve KÖYDES projeleri ile hizmetin ulaşmadığı yerleşim yeri kalmamıştır.

AK Parti ile ülkemiz içinde bulunduğu ekonomik krizi aşmış, bu alanda yapılan yapıcı reformlarla sağlam ve güçlü bir ekonomik alt yapıya kavuşmuş, IMF'yle yeni bir anlaşma yapmadan, kendi dinamiklerimizle küresel krizden çok ciddi bir şekilde etkilenmeden yoluna devam etmektedir. AB başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesi ekonomik kriz dolayısıyla, insanlarını yoksulluğa itmek durumunda kalırken bizim ise kişi başına düşen milli gelirimiz her geçen yıl artmaktadır.

Demokratikleşme yolunda atılan adımlarla sadece ülkemizin geleceğine yönelik endişeler giderilmemiş, geçmiş dönemlerde yapılan darbelerin ve muhtıraların da hesabı sorulmaya; milli iradeyi ortadan kaldırmaya yönelik girişimlerde bulunanlar bağımsız yargı önünde hesap vermeye başlamıştır. Bu yönde gerçekleştirilen adımlar ülkemizde demokrasinin gelişmesine çok büyük katkılar sağlamıştır.

AK Parti iktidarında kadınlarımız ve gençlerimize yönelik olarak da çok önemli reformlar gerçekleştirilmiş; kadınlarımızın şiddet başta olmak üzere yaşadıkları birçok sorunun çözümü noktasında önemli adımlar atılmış; gençlerimiz ise birçok yeni hizmete ve hakka kavuşmuştur.

Anadolumuzun birlik sembolü şehri Elazığımıza baktığımızda, yapılan hizmetlerden bazılarının en güzel yansımalarını görmekteyiz. Kentin yarım asırlık sorunu haline gelen havaalanı pisti genişletilmiş; havalimanımız hizmete hazır gelmiş, bölünmüş yolların yanı sıra alt geçitlerle de kentin trafiği rahatlatılmaya çalışılmıştır. Şehrimizin içme suyu sorunu çözecek olan projenin temelleri atılmış, enerji ve sulama alanında birçok baraj ve gölet hizmete girmiştir. Adalet sarayında ve Belediye Hizmet Binasında hizmet verilmeye başlanmış, Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası ile Kültür Sarayı çok yakında gerçekleştirilecek açılışların ardından hizmet vermeye başlayacaktır. Sağlık alanında yapılan yatırımlarla Elazığ bölgenin sağlık merkezi haline gelmiş; doğalgaz ile insanlarımız temiz enerjiye kavuşmuştur.

Aziz hemşehrilerimizin bizlere verdiği onurlu destek ile daha yapacak çok işimizin, gerçekleştirecek çok hizmetimizin olduğu inancındayız.

Birliğin Adresi,Milletimizin partisi, AK Parti bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da milletimize en güzel hizmetler sunmaya, halkımızın bizlere verdiği güçlü desteğe layık olmak için dur durak demeden çalışmaya devam edecektir.

Bu tarihi gün vesilesiyle Partimizin kuruluşunun 11. Yıl dönümünü kutluyor, tüm AK partili kardeşlerimizi ve hemşehrilerimiz saygıyla selamlıyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sönmez, Ak Parti'nin 11. Yılını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement