Sönmez, Eşme Ülkenin Gözdesi Olacak - Son Dakika
Güncel

Sönmez, Eşme Ülkenin Gözdesi Olacak

Sönmez, Eşme Ülkenin Gözdesi Olacak

CHP Kartepe Belediye Başka adayı Yaşar Sönmez ve CHP İlçe Başkanı Başar Değer, CHP Eşme Temsilcilerinin organize ettiği kahvaltıda Eşme'yi masaya yatırdılar.

16.12.2013 12:52

EŞME MASAYA YATIRILDI

CHP Kartepe Belediye Başka adayı Yaşar Sönmez ve CHP İlçe Başkanı Başar Değer, CHP Eşme Temsilcilerinin organize ettiği kahvaltıda Eşme'yi masaya yatırdılar. Sönmez, uzun zamandır hazırladıkları projeler sayesinde Eşme'nin doğal güzelliklerini tüm ülkenin dikkatine sunacaklarını söyledi.

Elveda hanımın işletmesinde, CHP Kartepe belediye Başkan adayı Yaşar Sönmez, İlçe başkanı Başar Değer, Kadın Kolları başkanı Nurcan Kurşunluoğlu, Eşme Mahalle temsilcileri Avni Talac , Cemil Kurt, Serdar Koç, eski eşme Muhtarı Mecit Kuluğ, eski eşme Cami Derneği Başkanı Hüseyin Kaplan, Eşme Bölge temsilcisi Ahmet Önem, Meclis üyesi aday adayı Mine Koç, Parti üyeleri ve bölgenin tanınmış isimleri kahvaltılı toplantıda Eşme'nin sorunlarını konuştular.
CHP adayı Sönmez, Eşme'ye ilişkin görüşlerine başvurduğu partililerden, yapılması gereken proje ve hizmetlere ilişkin düşüncelerini de aldı. Sönmez, yapılması gereken seçim çalışmaları hakkında görüş alış-verişinde de bulundu.

EŞME ÜLKENİN GÖZDESİ OLACAK

Sönmez yaptığı konuşmada, "Eşme sapanca gölüne kıyısı, 7 kilometrelik yürüyüş parkuru, ülkenin en lezzetli Ayvası ve doğal güzellikleri ile Kartepe için bulunmaz bir nimet. Ayrıca, başka illere açılan bir kapı. Bu bölgenin özelliklerinden bölge halkının iyi bir şekilde yararlanması lazım. Bu ise, turizm, tarımsal ve sportif anlamda isabetli projeler yapmayı gerektirir. Göreve geldiğimizde, hem daha önceden hazırladığımız hem de bizzat bu bölgede yaşayan insanların önerilerinden çıkacak projeleri hayata geçireceğiz. Eşme, kartepe'nin yıldız bölgelerinden biri olacak"dedi.

BİZE OY VERMEYENLERİ İKNA EDECEĞİZ

Eşme'de vatandaşların yoğun ilgisi ve desteğini göreceklerine inandığını, ancak hiçbir başarının tesadüflere ve şansa bağlı olmadığını ifade eden Sönmez, partililerden çok çalışmaları gerektiğini vurguladı. Sönmez, özellikle, geçmişte CHP'ye oy vermemiş vatandaşları ikna etmelerini de istedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sönmez, Eşme Ülkenin Gözdesi Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement