Sönmez'in Ekipleri Kapı Kapı Dolaşıyor - Son Dakika
Güncel

Sönmez'in Ekipleri Kapı Kapı Dolaşıyor

Sönmez\'in Ekipleri Kapı Kapı Dolaşıyor

CHP'li Kadınları beldelerde her yerde görmek mümkün.

07.02.2014 16:00

CHP Kartepe Belediye başkan Adayı Yaşar Sönmez, hem ekipler halinde hem gece gündüz hem de planlı bir şekilde belde belde, ev ev sıkı bir çalışma yürütüyor. Özellikle kadınlardan oluşan ekipler akan taraması dedikleri çalışma ile her kapıyı çalıp adaylarına oy istiyorlar.

CHP Belediye Başkan Adayı Yaşar Sönmez, Kadın Kolları başkanı Nurcan Kurşunluoğlu, Caner Akçil, Mine Koç, Yasin  Yılmaz, Murtaza Kalaycı, Nurcan Bayrak ve diğer parti üyelerinden oluşan seçim ekibi bu kez Eşme'yi ev ev gezdiler. Bir genç olma üzere iki erkeğin de eşlik ettiği kadın ekipler her kapıyı çalıp, başkan adayını anlatıp destek istediler.

KADIN EKİPLER İŞE ASILIYOR

CHP Kartepe Kadın Kolları başkanı Nurcan Kurşunluoğlu,"Kadınlardan oluşan çok sayıda ekiplerimiz özveri ile herkese ulaşmaya çalışıyor. Biz kimseyi karalamıyor ve incitmiyoruz. Her beldede evlerde, özellikle bayanlara CHP'nin ve Yaşar Sönmez'in neden başkan olması gerektiğini anlatıyoruz. Yapacağımız projeleri, hizmetleri aktarıyoruz. Onların sorunlarını dinliyor, istedikleri hizmetleri not alıyoruz. Samimi diyaloglar kuruyoruz. Her taraftan büyük destek görüyoruz. Çünkü, Sönmez'in her beldeye ve herkese eşit yaklaşacağına, ayrım yapmayacağına inanıyorlar.Biz de bu seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. Çünkü, halk istiyor."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sönmez'in Ekipleri Kapı Kapı Dolaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement