Sorgun'a Hayvan Hastanesi İçin Yer Tespit Çalışmaları Başladı - Son Dakika
Güncel

Sorgun'a Hayvan Hastanesi İçin Yer Tespit Çalışmaları Başladı

Sorgun\'a Hayvan Hastanesi İçin Yer Tespit Çalışmaları Başladı

Sorgun Kaymakamı İhsan Emre Aydın, ilçede kurulması planlanan hayvan hastanesi için yer tespit çalışmalarının başladığını açıkladı. Aydın, AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar ve Bozok Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Kocakaya ile yapılan görüşmelerde fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti. Hayvan hastanesinin tamamlanmasıyla birlikte üreticilerin hayvan sağlığıyla ilgili yaşadığı sorunların giderileceğini ifade eden Aydın, projenin en kısa sürede hayata geçirilmesini istediklerini söyledi.

12.03.2024 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sorgun Kaymakamı İhsan Emre Aydın, ilçeye kurulması planlanan hayvan hastanesi için yer tespit çalışması yaptıklarını söyledi.

Aydın, AA muhabirine, AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar ve Bozok Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Kocakaya ile fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü binası ile yeni yerine taşındığında boşalacak kaymakamlık binasını alternafik olarak gösterdiklerini ifade eden Aydın, "Hayvan hastanesi tamamlandığında üreticilerin hayvan sağlığında yaşadığı birçok sıkıntının giderilmesi anlamına gelmektedir. En kısa zamanda bu projeyi hayata geçirmek istiyoruz." dedi.???????

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sorgun'a Hayvan Hastanesi İçin Yer Tespit Çalışmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement