Topçuoğlu Otomotive Muhteşem Açılış - Son Dakika
Güncel

Topçuoğlu Otomotive Muhteşem Açılış

Topçuoğlu Otomotive Muhteşem Açılış

Dünyanın üç devi Topçuoğlu Otomotiv çatısı altında buluştu.

24.09.2012 09:29

Dünyanın en ünlü otomobil markaları arasında yer alan Alfa Romeo, Lancia ve Jeep tek çatı altında satışa sunan Topçuoğlu Otomotiv'in yeni showroom'u düzenlenen törenle hizmete girdi. Açılış törenine katılan Ak Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak ve Mehmet Erdoğan yeni modelleri inceleyerek sürücü koltuğuna geçti. Sanayici ve iş adamlarının yoğun ilgi gösterdiği açılış töreninde konuşan Tofaş CEO'su Kamil Başaran "Topçuoğlu ailesine güveniyor ve destekliyoruz" dedi.

Otomotiv sektörünün Türkiye'deki en önemli kuruluşları arasında yer alan ve 1946 yılından bu yana Gaziantep ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde hizmet veren Topçuoğlu Otomotiv dünyanın üç devi olarak bilinen Alfa Romeo, Lancia ve Jeep markalarını tek çatı altında birleştirerek otomobil severlerin hizmetine sundu. Gaziantep Fevzi Çakmak Bulvarında yer alan showroomun açılış törenine katılanlar büyüleyici dizaynlarıyla bundan sonra dünyanın üç dev markasını tek çatı altında bulma şansı yakaları. Düzenlenen açılış töreniyle Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, Ali Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr Asım Güzelbey, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkâmil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Tofaş Ceo'su Kamil Başaran, Tofaş Direktörleri Cengiz Erol, Hüseyin Şahin, Arzu Çolakoğlu, Turan Çeltikoğlu ve Tofaş'ın üst düzey yöneticileri, Topçuoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Topçuoğlu Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Kaşmir Halı Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Topçuoğlu, Alfa Romeo, Lancia ve Jeep'in değişik kentlerden gelen bayileri, servis ve pazarlama müdürleriyle çok sayıda sanayici ve iş adamı katıldı.

Topçuoğlu ailesine güveniyor ve destek veriyoruz

Tofaş CEO'su Kamil Başaran açılış töreninde yaptığı konuşmasında "Tofaş çok büyük bir kapasiteye sahip ve Türkiye'nin en büyük otomobil firması konumunda. Bunun dışında çok önemli bir özelliğimiz daha var binek aracı ve hafifi ticari araç üretiyoruz başka bir eşimiz daha yok. Yerli satılanlar içinde en çok yerli üretip satan bir sanayi bide 7'den 70'e bir kuruluşuz. Yani 7 bin çalışanı var 70 bin de paydaşı var. Dolayısıyla 7'den 70'e kadar bir ünümüz olduğunu söylüyoruz sizlere.

Bide burada Tofaş'ın enlerini konuşmaya gelmedik fakat bir özelliği daha var bu 5 farklı markaya üretim yapan kuruluşun, o da 6 farklı markanın daha disbürütörlüğünü yapıyor olamamız. Bunu yaparken de şöyle bir bakacak olursak Fiat ürünlerinden Alfa Romeo gibi canlı Maserati, Ferrari gibi de sektöründe en iddialı ürünleri pazarlayan bir kuruluşuz. 2012 yılı başı itibari ile Jeep'inde aramıza katılamsıyla beraber Fiat, Chrysler dünyasında bu defa Jeep'i, Lancia'yı ve Alfa Romeo'yu bir araya getirme şansımız oldu. İnanıyoruz ki buradan çıkacak sinerji bizi daha dinamik satış rakamlarına götürecek. Çünkü bu brande(marka) biz premium markalar koyduk bu sektörü yarattık ve bu sektörün bize çok önemli satış rakamları getireceğine inanıyoruz.1957 yılından beri sektörümüzde çok önemli faaliyetler gösteren ve Tofaş'ın en tecrübeli bayisi durumunda olan Topçuouğlu Otomotiv bizim için bu sektör de çok önemli bir oyuncudur. Bizi bu söylemlere götüren çok önemli bize güç veren ve yaptıklarıyla beraber bundan sonar yapacaklarını teyyit eden bir kuruluştur.

Gaziantep'e gelince de çok farklı bir dokusu olduğunu görüyoruz bizim için her gelişimizde bizde heyecan yaratan ve bizi bundan sonraki başarılara götüreceğine inandığımız bir yerde olduğumuzu teyit eden bir yapıyı teyit ediyoruz dolayısıyla burada çalışanlarımızla ki hepsinin müşterilerini çok ayrı tutacaklarını biliyoruz pazarla ve bu şehirle kucaklaşacağımızı çok iyi biliyoruz. Bunun için biz Topçuoğlu ailesine son derece güveniyoruz. Bundan sonar yapılacakların her birisinde paydaş olacağımızı söylüyoruz. Önümüzde şimdi hem yeni hem de zorlayıcı bir hedef var premium brandde rakiplerimize daha da fark atmamız lazım çünkü şu andaki çıkışımız son 6-7 aydan beri çok ciddi rakamlara doğru geldi. Yaptıklarımızla guru duyuyoruz ama biliyoruz ki çok rekabetçi bir pazar içinde Türkiye, özellikle yeni gelen ÖTV'nin bu dengeleri bozmamasını diliyoruz biz. Başımız önümüzde alçak gönüllü ve bundan sonar yapacaklarımızla ilgili el ele tutuşup koşmasını bilmemiz lazım önümüzdeki dönemde. Ben öncelikle Topçuoğlu ailesine başarılar diliyorum Toğçuoğlu Otomotive bol kazançlar diliyorum. Her zaman arakanızda olacağımızı taahhüt ediyor çok teşekkür ediyorum. " dedi.

1946 yılından bu yana çizgimizle sektörde lideriz

Topçuoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Topçuoğlu'da yaptığı konuşmasında sektörle ilgili çalışmaları hakkında bilgi vererek "1946 yılından beri otomotiv sektöründe lider olarak devam eden bir firmanın temsilcileri olarak bizlerde burada devam ediyoruz. 1957 yılından beri bayilikle başlayan serüvenimize Tofaş, Fiat, Alfa Romeo, Lancia ve bugün de resmi olarak Jeep marka otomobilleri de Premium marka olarak dahil etmiş olmanın ve Gaziantep'e ve dostlarımıza hizmet etmenin guru ve mutluluklarını yaşıyoruz. Seçkin personellerimiz ile birlikte her geçen gün biraz daha büyümek ve kendimizi geliştirmek. Bu bağlamda Allahın izni ailemin ve siz değerli dostlarımızın desteğiyle bu başarıyı sağlayacağımıza inanıyorum."dedi.

Açılış konuşmalarının ardından törene katılan protokol mensupları tarafından açılış gerçekleştirildikten sonra showroom'da göz kamaştıran otomobilleri inceleyen konuklar adeta yeni modellere hayran kaldı. Ak Parti İl Başkanı Ahmet Uzer ve A Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Derya Bakbak Alfa Romeo, Lancia ve Jeep'in yeni modellerini inceleyerek sürücü koltuklarına geçti. Bir birinden güzel otomobillerin görücüye çıktığı Topçuoğlu Otomotiv Showroom'unun açılış töreninin ardından gün boyu kentin önde gelen sanayici ve iş adamları yeni otomobilleri inceleyerek test sürüşlerine çıktı. Açılış törenine katılan sanayici ve iş adamları "Yarım asırdan fazla zamandır bu sektörde hizmet veren Topçuoğlu Otomotiv'in Alfa Romeo, Lancia ve Jeep'i tek çatı altında satışa sunması sadece Gaziantep için değil, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yaşayan araba tutkunları içinde büyük bir şanstır. Artık bu marka araçları bulmak veya incelemek için farklı illere gitmeye gerek kalmadı." yorumunu yaptılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Topçuoğlu Otomotive Muhteşem Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement