Ttnet Gönüllüleri'nden Erzurumlu Öğrencilere İnternet Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Ttnet Gönüllüleri'nden Erzurumlu Öğrencilere İnternet Eğitimi

Ttnet Gönüllüleri\'nden Erzurumlu Öğrencilere İnternet Eğitimi

TTNET çalışanları tarafından kurulan TTNET Gönüllüleri, İnternetle Hayat Kolay eğitimini Erzurum’a taşıdı.

20.11.2013 12:00

TTNET çalışanları tarafından kurulan TTNET Gönüllüleri, İnternetle Hayat Kolay eğitimini Erzurum'a taşıdı.

TTNET açıklamasına göre, bu yıl başından itibaren yaklaşık bin kişiye internet eğitimi veren TTNET Gönüllüleri, ihtiyaç fazlası 15 bilgisayarı bağışladığı Erzurum Pasinler Ortaokulu öğrencilerine, internetin güvenli kullanımı, e-posta adresi alımı ve kullanımı, görüntülü haberleşme gibi başlıklarından oluşan İnternetle Hayat Kolay eğitimi verdi.

Eğitimin ardından katılımcılara sertifikaları törenle verildi.

İnternetle Hayat Kolay eğitimlerine katılan TTNET Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Şahin Şen, konuya ilişkin olarak "TTNET Gönüllüleri'ni oluşturan çalışanlarımız mesailerinden zaman ayırarak herkesin internet dünyası ile tanışmasına katkıda bulunuyor. Pasinler Ortaokulu'na 15 bilgisayarı getiren TTNET Gönüllüleri öğrencilerimize internet eğitimi de vererek onların kişisel gelişimlerine katkıda bulunuyor" değerlendirmesini yaptı.

TTNET Gönüllüleri, 2013 yılında, TTNET'in İnternetle Hayat Kolay sosyal sorumluluk projesinde yer alarak 56 saat boyunca binin üzerinde kişiye internet eğitimi verdi. TTNET'in Gülen Yüzleri projesi kapsamında ise Aksaray'da yer alan Sultanhanı ilçesindeki Şehit Murat Yumuşak İlkokulu ve Sultanhanı Ortaokulu'na eğitim setleri ulaştırdı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ttnet Gönüllüleri'nden Erzurumlu Öğrencilere İnternet Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement